Haberler

Amasya'da Yerel Yönetimler Şurası

AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak, AK Parti Döneminde Her Şeyin Çok Güzel Olduğunu ve Daha Güzel Olacağını, Bunun Aksini İddia Eden Varsa İstifa Etmeye Hazır Olduğunu Söyledi.

AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak, AK Parti döneminde her şeyin çok güzel olduğunu ve daha güzel olacağını, bunun aksini iddia eden varsa istifa etmeye hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı'nın düzenlediği Yerel Yönetimler Şurası'na AK Parti Amasya Milletvekili Hamza Albayrak, AK Parti Erzincan Milletvekili Talip Kaban, Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merzifon Belediyle Başkanı Kadri Aydınlı, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililerin katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının yaptığı çalışmaları anlatan Albayrak, "23 yılda Türkiye'ye giren yabancı sermaye 19 milyar dolar, 2003 ile 2006 yılları arasında Türkiye'ye giren yabancı sermaye 3 yılda 25 milyar dolar. Peki ne oldu yabancı sermaye Türkiye'ye geldiğinde, sadece 2006 yılında Türkiye'ye giren yabancı sermayeyle 131 bin Türk vatandaşı iş ve aş sahibi oldu. Küçük ölçekli esnafın 2002 yılında devletten aldıkları kredi 7 milyon 300 bin YTL, 2006 Ekim ayı itibariyle KOBİ'lerin aldığı kredi 353 milyon YTL, birileri 7 milyon, AK Parti 353 milyon veriyor, peki nasıl esnaf mağdur ve perişan oluyor bunu anlamak mümkün değil" dedi.

Tenkit yapanların belgelerle tenkit yapması gerektiğini ifade eden Albayrak, "Rakamlar yalan konuşmaz, biz tenkitlere açığız, ama konuşan doğru konuşsun, belgelerle konuşsun, 'Esnafı mahvettiniz, çiftçiye mahvettiniz, işçi mağdur' demesin. Desinler ki, 'Sizden önce bir tek şu husus iyiydi de siz bunu kötüleştirdiniz' diyen varsa babayiğit ben iddiamın peşindeyim, milletvekilliğinden istifa etmek kaydı şartıyla milletvekillerine, ekonomistlere, siyasilere, köşe yazarlarına sesleniyorum istifaya hazırım" şeklinde konuştu.

(DY-SA-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title