Haberler

Altıoklar'dan İstanbul Fethiyle İlgili Küstah Sözler

Güncelleme:

Yönetmen Mustafa Altıoklar, attığı tweette Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u almasını küçümsedi. Altıoklar, Osmanlı devletinin yalvararak haçlılara teslim ettiği İstanbul'u Atatürk'ün kurtardığını söyledi.

Yönetmen Mustafa Altıoklar, İstanbul'un fethi ve bugün düzenlenen kutlamalar için sosyal medya üzerinden skandal paylaşımlarda bulundu.

İSTANBUL'UN FETHİNİ KÜÇÜMSEMEYE KALKTI

Çağ açıp kapatan bir zafer olan İstanbul'un fethedilmesini "İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmek"olarak niteleyen Altıoklar, Osmanlı devletinin yalvararak haçlılara teslim ettiği İstanbul'u Atatürk'ün kurtardığını söyledi.

Altıoklar'ın tweetlerinde şu ifadeler yer aldı;

"İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi fetih diye kutlayan aptal; elbette bilmezsin; senin Ecdad-ı Osman'ın yalvararak haçlıya teslim ettiği istanbul'u, Mustafa Kemal'in ölümüne kavgasıyla kurtardığını ve elbette bilemezsin, sana hayatın estetiğini yaşamayı önerdiğini."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Altıoklar İstanbul Haliç Magazin Haberler

500

Yorumlar (63)

timuri:

Âlim, ölse de yaşar; cahil yaşarken ölüdür. ” Hz. Ali

111
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

carpıtmayın adamın sözlerini adam dogru söylemiş istanbulu atatürk kurtarmadı mı adam bunu demiş baska ne anlam cıkardınız bilmiyorum haberi okumadan yorum yapıyorsunuz herhalde

58
45
yanıtYanıtla
.,.,:

iki dandik takayı haliçin uysal sularından geçirdi ne demek lan. Atatürk''te liderimiz başımız kurucumuz. fatihte osman beyde. herkese saygı duyacaksın. Atatürk gönülden bağlı olduğu uğruna canıını vermeyi göze alacak kadar cok sevdiği Atalarının topraklarını kurtarıp biz torunlarına devretti. adını yazın sözüm sana değil. lafım bu herif gibi ne idiği bilinmez dengesiz paralı uşak aptal piyonlara. ceddinin her türlüsüne saygı duyup sevip yad edeceksin saygıyla.

yanıt22
yanıt1
ffff:

bunun gibi ne insanlar Atatürke laf söylüyorda niye sesinizi çıkarmıyorsunuz? anca buna tepki gösterin Türkiye Cumhuriyeti kurucusuna saygısı olmayan çıksın gitsin Türkiyeden!

yanıt8
yanıt5
.,.,.,:

fff bak ne yazdık oraya cedinin alayına saygı duyup sevip yad edeceksin dedik dimi. . . Atatürke laf edenede gayışlarım osmanlıya laf edenede. bağnazlığın taraflılığın alemi yok. şu şundan iyi bu kötü yok aga öyle bişey. sen bu gün bu topraklarda yaşayıp nefes alıyosan milli maçlarda aynı gole sevinip bağırıyosan , bu günlere bu duygulara tüm ceddimizin tüm atalarımızın sayesinde geldik. . .

yanıt2
yanıt0
.,.,,:

ne tek Atatürke saygı duymakla olur , nede tek osmanlıya. . Cedinin tamamına saygısı olmayan çıksın gitsin Türk yurdundan TÜRKİYE''den. Anladın mı ffff

yanıt3
yanıt0
fff:

en başta akp yancıları gitmeli o zaman biz çok şükür Fatih Sultan Mehmedi de tanırız Mustafa Kemal Atatürküde hepsi bizim atalarımız ama yarımcılık yapıp Atatürkü ezenlere buda kapak olmuştur artık yoksa zannetmiyorum adamın bilerek diyeceğini canına tak etmiştir. Sen anladınmı beni şimdi

yanıt1
yanıt0
Ötüken55:

Arkadaşlar iyide, Mustafa Kemal Paşa ingiliz vizesi ile Samsuna gönderildi, Bunun belgeleri var. Emrine osmanlının zayıf döneminde Bir vapur tahsiz edildi, öyle gizli falan değil, vapur çürük falanda değil, hareket ederken yanlız değil, seçtiği subaylar var yanında, Ayrıca Kurtuluş savaşında İNGİLİZ ler ile savaşmadık. Neden savaşmadık, Bu anlaşmanın bir parçası idi. HALİFELİK KALDIRILACAK, LAİK DEVLET KURULACAK. Ümmet değil ULUS devleti kurulacak sözü alındıktan sonra ingilizler gitti. olay budur.

59
43
yanıtYanıtla
fatih:

kim bu abdestsiz zibidi

66
25
yanıtYanıtla
hak din islam osmanlı.:

dizsiz imansizlar bir defolup bitin yaaa

44
33
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title