Haberler

Altın Palmiye Ödüllü 'Kış Uykusu' Fransa'da Seyirciyle Buluşuyor

Levent GÜNDÜZ- STRAZBURG/DHA - Yönetmen Şerif Gören'in Yol filminden 33 yıl sonra Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filmi 15 Ekim Çarşamba günü Strazburg Odyssee sinemasında gösterime giriyor.

Levent GÜNDÜZ- STRAZBURG/DHA - Yönetmen Şerif Gören'in Yol filminden 33 yıl sonra Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filmi 15 Ekim Çarşamba günü Strazburg Odyssee sinemasında gösterime giriyor. 1 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Avrupa Sinema Yıldızları Haftası etkinliği çerçevesinde 2014 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü kazanan Kış Uykusu Fransa'da seyirciyle buluşuyor. Kış Uykusu, ayrıca Uluslararası Sinema Eleştirmenler Federasyonu FİPRESCİ (Federation İnternationale de la Presse Cinematographique) tarafından da ödüle layık görülmüştü. Film dünyanın en eski 5 sinema salonundan biri olan asırlık Odyssee'de 15: 45 ve 17: 10 matinelerinde gösterilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title