Haberler

Altın Kelebek'te Ödül Alan Pınar Altuğ, Kendisini Eleştirenlere Sert Tepki: Bununla Gurur Duyarım

Güncelleme:

Pınar Altuğ Atacan, Çocuklar Duymasın dizisindeki başarısıyla 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu' ödülünü aldı. Ödül sonrası eleştirilen oyuncu, "Alırken utanmadın mı?" yorumuna sert tepki gösterdi.

Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ Atacan, 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu' ödülünü aldı. Altuğ'a arkadaşlarından sosyal medyada tebrik mesajı yağdı.

"ÖDÜLÜ ALIRKEN UTANMADINIZ MI?"

Altuğ'a tebrik mesajlarının yanı birçok kişi tarafından da eleştirildi. Bir sosyal medya kullanıcısı 'Ödülü alırken utanmadınız mı?' diyerek sert bir eleştiride bulundu.

Altın Kelebek'te Ödül Alan Pınar Altuğ, Kendisini Eleştirenlere Tepki Gösterdi

"BEN BUNUNLA GURUR DUYARIM"

Bu sert yoruma sinirlenen Altuğ takipçisine şu yanıtı verdi: "Utanmak? 17 senedir beğenseniz de beğenmesiniz de Türkiye'nin en kıymetli dizilerinden hatta efsanesinde rol alıyorum, ben bununla gurur duyarım!"

Altın Kelebek'te Ödül Alan Pınar Altuğ, Kendisini Eleştirenlere Tepki Gösterdi

AŞİRET GELİNLERİNE BENZETİLDİ

Ünlü oyuncunun ödül töreninde taktığı takılarla sosyal medyada çok eleştirildi. Altuğ'un boynundaki altın zincirleri gören bir takipçisi, oyuncuyu aşiret gelinlerine benzetti.

Altın Kelebek'te Ödül Alan Pınar Altuğ, Kendisini Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altın Kelebek Ödülleri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (159)

Sedat:

Verdiği cevaba bakılırsa utanmamış. Hatta utanmadan cevap veriyor. . .

24
8
yanıtYanıtla
Yuh bee:

Komedi ödülü bu kadına verilmemeliydi.kimi guldurmus bu güne kadar.demet akbağ gülse Birsel varken bu çok saçma olmuş.kanal d sonuçta ödül veren hürriyet ve kelebek dergisi kimin zaten .üçünde bir

31
0
yanıtYanıtla
12345:

17 senedir meltem rolünden başka ne yaptın? komedi dizisi derken ? en son yaptığınız espriyi anlatır mısınız :)senin komedi kategorisinde ödül alman aldığın ödülden daha komik şaka gibi :)sen komedi yapıyorsan gülse birsel ne yapıyor?

25
3
yanıtYanıtla
NURCAN:

arkadaşlar pınar altuğ atacan efendi ve çizgisinden sapmayan bir bayandır neden bu kadar sataşıyorsunuz ayıp size eleştirenler ne kadar doğru yaşıyorsunuz ki böyle yazı yazmakta hak görebiliyorsunuz kendinizde??

18
9
yanıtYanıtla
comolokko:

pınar nurcan adıyla mı yorum yapıyorsun :)hayatını nasıl yaşadığından bahseden mi var ? komedi dalında ödül almasını eleştiriyor herkessen komik buluyor musun pınar altuğu ya da meltem karakterini? yaptığı bir espriyi örnek verir misin?17 senedir meltem den başka ne rolde oynadı? Türkiye ''nin en kıymetli dizi derken çocuklar duymasından mı bahsediyor gerçekten gülme efekti koyarak komik oluyor mu bi dizi?

yanıt14
yanıt2
Party party:

Komedi ödülünü Pınar''a veren Altın Kelebeğe vermek lazım comolokko

yanıt3
yanıt0
ali:

dyo mu favori mi kullanıyor acaba

23
3
yanıtYanıtla
Firat:

Hepimiz Pinariz hepimiz altuguz.

2
23
yanıtYanıtla
koc:

firat pinar altuğ oldun

yanıt1
yanıt0
ahahahahaaa:

efsane dizi derken?saçmalıklar silsilesi demek istedin sanırım.

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title