Haberler

Altay'da Transferlerin Gözü Kongrede

Güncelleme:

Altay'da, Niyazi Konuşmaz ile yarışa girmeye hazırlanan Başkan Hızlıok, eleştirilere hedef olmamak için transfer tekliflerini erteliyor.

Altay'da cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulda Niyazi Konuşmaz ile yarışa girmeye hazırlanan Başkan Ömer Hızlıok, kongrede eleştirilere hedef olmamak için futbolculara gelen transfer tekliflerini erteliyor.

Yeni sezon bütçesini oyuncu satışından gelecek para üzerine kuran ve bunu Divan Kurulu'nda da açıklayan Hızlıok, kaleci Ali Şaşal ve orta saha oyuncusu İsmet Gökseloğlu'na talip olan kulüplere, "Genel kuruldan sonra görüşelim" karşılığını veriyor. İsmi bir ara Beşiktaş ve Eskişehirspor'la anılan Ali Şaşal, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor ve Fethiyespor'un da listesinde yer alıyor. Yönetim, sözleşmesinde, "750 bin liraya serbest kalır" maddesi bulunan 23 yaşındaki file bekçisini 450-500 bin TL'ye satmayı planlıyor. Daha önce Antalyaspor'un talip olduğu İsmet için son olarak Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un nabız yokladığı bildirildi.

LİSTELER ŞEKİLLENİYOR

ALTAY'da 100'üncü yıl yönetiminin seçileceği genel kurul öncesi başkan adaylarının listeleri da yavaş yavaş şekilleniyor. Mevcut Başkan Ömer Hızlıok'un listesinde Şentürk Apaydın, Nedim Yokaş, Erdal Canerler, Ergül Gülbent, Mehmet Baş, Altay Mol, Bilal Yaşar ve Ercüment Atik gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi.

Son olarak eski Başkan Ahmet Taşpınar'la görüşüp destek isteyen Niyazi Konuşmaz ise Mehmet Erdoğan ve Aslan Savaşan gibi güçlü isimlerin yanı sıra listesine Aybars Akoğlu, Mehmet Dülgerkaraosmanoğlu, Umut Köroğlu, Ahmet Çoker, Yaşar Yaşa, Hakan Ceylan ve Semih Çalışır'ı dahil etti. Yönetimler 11 asil, 6 yedek üyeden oluşacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bilal Yaşar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title