Haberler

Almanya, Bir Adada Çırılçıplak Eş Arama Yarışmasını Konuşuyor

Güncelleme:

Almanya'da yeni başlayan "Adem, Havva'yı Arıyor" yarışması ülke gündemine oturdu. Yarışmada 7 kadın, 7 erkek çırılçıplak bir adada yaşayıp eş arıyorlar.

Almanya'daki yarışma herkesi şoke etti. 7 erkek 7 kadının çırılçıplak eş aradığı 'Adem Havva'yı Arıyor' isimli yarışma son günlerde Almanya'nın en çok konuşulan konusu oldu.

"HEPSİ ÇIRILÇIPLAK"

Habertürk yazarı İpek Durkal Almanya'daki yarışma programından köşesinde şöyle bahsetti: "Almanya'dayım. Televizyonu bir açtım, karşımda çırılçıplak insanlar... "Acaba yanlış bir tuşa mı bastım, bir şifreli yayına mı girdim?" diye paniklerken yanımdakiler duruma açıklık getirdi. Ulusal bir kanal olan RTL'yi açmış, 'Adem Havva'yı Arıyor' (Adam Sucht Eva) adlı şov programına denk gelmişim."

KIYAFETLE GÖRÜNCE VAZGEÇTİLER

Durkal sözlerine şöyle devam etti: 7 erkek ve 7 kadından oluşan yarışmacılar, tüm eşyalarını teknede bırakıp bir adaya çırılçıplak yüzüyor ve bu adada kendilerine eş (!) arıyorlar. Eğer birbirlerini beğenirlerse bir buluşma organize ediliyor ve burada ilk kez birbirlerini kıyafetle görüyorlar. (İzlediğim bölümde yarışmacılar birbirlerini kıyafetle görünce birliktelikten vazgeçtiler, çok güldüm.)"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adem Havva Habertürk Almanya TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

AGRILI:

hayvanlar alemınde domuzlar eslerını kıskanmazlar alamanyadan ne bekleyecen gayet normal

44
4
yanıtYanıtla
VANLI:

Aynen :)

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

şerefler niye adem havayı arıyor. PAPA RAHİBESİNİ arıyor desenize

40
1
yanıtYanıtla
ahmet mustafa:

Çok güldüm

yanıt0
yanıt0
Sibel Ç:

burda da anlaşıldığı gibi kapalı olan her şeyden korkulur. . açık olmak her zaman iyidir. . :)

12
24
yanıtYanıtla
Adem:

umarim dusundugun gibi yasiyorsundur hangi sehirde oturuyorsan konumunu bildir bende gelecegim

yanıt11
yanıt3
sibele cevap ):

açık olmak sadece dünya için geçerli olan bişiydir burada beğeni alabilmek için kadınlığını kullanıyosun belkide kadın olduğunda meçhul senin :)

yanıt0
yanıt0
hakan:

ciddimisin tel yaz geleyim

yanıt0
yanıt0
NECATİ:

EHH ORASI NEDE OLSA ALMANYA. ONLAR ZATEN YOLDAN ÇIKMIŞLAR HER TÜRLÜ REZALETE NORMAL GÖZÜYLE BAKAN BİR TOPLULUK OLMUŞ. KALP GÖZÜ KÖRELMİŞ İNSAN MÜSVEDDELERİ. DURUN BAKALIM DAHA NELER GÖRÜCEZ. .

18
8
yanıtYanıtla
Emre:

Almanya cok sapiklasmis.Insallah Allah sizi yerden bir Eder.Cehenneme kadar yolunuz var Nazi torunlari

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title