Haberler

Alışveriş Festivali'ne Defileli Gala

Güncelleme:

Uğurhan Akdeniz tarafından düzenlenen gala defilesinin sunuculuğunu Duygu Akdeniz ile Kenan Ece yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Konak Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'İzmir Alışveriş Festivali'nin gala defilesi renkli görüntülere sahne oldu. Konak Meydanı Saat Kulesi önünde kurulan dev platformda gerçekleştirilen defile, İzmirlilerden büyük ilgi gördü.

Defilede Tülin Şahin ve Özge Ulusoy gibi ünlü mankenlerin yanı sıra Ebru Öztürk, Alona Kral, Sinem Sülün, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Simge Ünal, Begüm Yılmaz, Pelin Süzen, Ezgi Tuyuran, Sinem Tuncay, Yiğit Terzi, Berk Atan, Emir Türedi ve Mustafa Sürmen adlı mankenler podyuma çıktı. Konak ve Kemeraltı esnafının koleksiyonlarından oluşan kreasyonları tanıtan mankenler, izleyenlerden alkış aldı. Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılması planlanan ancak terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler nedeniyle ertelenen gala defilesinde, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

9 Eylül son gün

31 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihleri arasında, İzmir Enternasyonal Fuarı ile aynı günlerde Karşıyaka ve Kemeraltı çarşılarında düzenlenen "İzmir Alışveriş Festivali" sayesinde çarşılarda alışverişin canlanması ve kent ekonomisine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Festival kapsamında etkinlikler saat 10.00'da başlıyor ve mağazalar, saat 23.00'e kadar açık kalarak vatandaşlara geç saatlere kadar alışveriş yapma şansı sunuyor. Etkinlikler kapsamında 8 Eylül'de Karşıyaka'da tanınmış mankenlerin katılımıyla bir defile daha gerçekleşecek. Festival'de 9 Eylül coşkusu da yaşanacak. Hem 9 Eylül İzmir'in kurtuluş yıldönümü hem de İzmir Enternasyonal Fuarı kapanış kutlamaları nedeniyle, Karşıyaka ve Kemeraltı'nda festival kapanış partileri düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karşıyaka Kenan Ece Akdeniz Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
title