Haberler

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden", 27 Mayıs'ta Vizyona Girecek

Lewis Carroll'un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin maceralarını anlatan "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, 27 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Lewis Carroll'un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin maceralarını anlatan "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, 27 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Tim Burton tarafından oluşturulan ve 2010'da beyaz perdede gösterime giren serinin ikinci filmi, James Bobin'in yönetmenliğinde çekildi. Filmin senaryosu Linda Woolverton tarafından yazılırken, filmde Lewis Carroll tarafından yaratılan karakterler yer alıyor.

Yapımcılığını Joe Roth, Suzanne Todd ve Jennifer Todd, Tim Burton'un üstlendiği filmin başyapımcısı ise John G. Scotti.

"Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter'ı bir araya getirdi.

Vizyona 27 Mayıs'ta girecek filmin konusu özetle şöyle:

"Alis Kingsleigh (Wasikowska) son birkaç yılını babasının adımlarını takip ederek geçiriyor ve açık denizlere seyahat ediyor. Londra'ya dönüş yolunda sihirli bir aynayla karşılaşıyor ve yeraltının fantastik dünyasına dönerek arkadaşları Beyaz Tavşan (Sheen), Absolem (Rickman), Cheshire Kedisi (Fry) ve Çılgın Şapkacı'yla (Depp) karşılaşıyor. Şapkacı, büyüklüğünü kaybettiği için Mirana (Hathaway) Alis'i zamana hükmeden Büyük Saat'in odasındaki Renkküre'yi ödünç almak üzere bir yolculuğa gönderiyor. Geçmişe giden Alis, hayatlarının farklı dönemlerindeki dostları ve düşmanlarıyla karşılaşıyor, zaman dolmadan önce Şapkacı'yı kurtarmak için amansız bir mücadeleye giriyor."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Lewis Carroll James Bobin Tim Burton Joe Roth Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

aytur:

bu filme bayiliyorum ve bu bolumun sitede yayinlanmasini sabirsizlikla bekliyorummmmmmm)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title