Haberler

Alima Yeni Malatyaspor, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinin bu seneki konuğu Alima Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, sportif direktörü Ali Ravcı ile sarı-kırmızılı futbolcular Sedat Ağçay, Umut Nayir ve Vedat Kapurtu oldu.

Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinin bu seneki konuğu Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, sportif direktörü Ali Ravcı ile sarı-kırmızılı futbolcular Sedat Ağçay, Umut Nayir ve Vedat Kapurtu oldu.

İnönü Üniversitesi BESYO tarafından organize edilen ve sporda başarı elde etmiş, örnek kişiliğe sahip isimlerin davet edildiği "Kariyer Günleri" etkinliğinde İnönü Üniversitesi adına ev sahipliğini Rektörü Cemil Çelik ve Rektör Yardımcısı Davut Özbağ yaptı.

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ve sarı-kırmızılı futbolcuların katıldığı "Kariyer Günleri" etkinliği 13.30'da, Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Murat Kayapınar'ın moderatörlük yaptığı etkinlikte, Alima Yeni Malatyaspor'un başarılı teknik adamı İrfan Buz ve futbolcular öğrencilerin soruları karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı.

ÇELİK: "BİZE GÜZEL BAŞARILAR YAŞATTILAR"

Üniversite olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik yaptığı açıklamada, "Hocama ve futbolcularımıza çok teşekküre diyorum. Gerçekten bize güzel başarılar yaşattılar. Bugün onları burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. İnşallah üniversite olarak daha farklı organizasyonlara da imza atacağız" dedi.

Etkinlikte daha sonra panele geçilirken, öğrencilerin sorduğu sorular karşısında Teknik Direktör İrfan Buz ve futbolcular zaman zaman zor anlar yaşadılar.

BUZ: "SİSTEMLERİN DEĞİŞMESİ LAZIM"

Sorulan bir soru üzerine Türk futbolunun sorunlarını dile getiren İrfan Buz, "Ben genel anlamda sorunun sistem üzerinde olduğunu düşünüyorum. Türk futbolu biraz daha çalışması halinde istenilen seviyeye muhakkak gelecektir. Ama tabi öncelikle sistemlerin değişmesi lazım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Cemil Çelik İrfan Buz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title