Haberler

Ali Kemal'in Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Gidiş Öyküsü

Trabzonspor’un eski futbolcusu Ali Kemal, Fenerbahçe’ye transfer olduğu dönemde saatlerce ağladığını ve parayı da elinin tersiyle ittiğini söyledi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Ali Kemal, Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde saatlerce ağladığını ve parayı da elinin tersiyle ittiğini söyledi.

Trabzonspor'un efsane futbolculardan Ali Kemal, dün 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin iftar yemeğine katıldı. Eski futbolcu, bir dönem Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemdeki süreci tüm samimiyetiyle anlattı.

Bordo-mavili takımın eski efsane futbolcularından Ali Kemal, Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemi şu şekilde anlattı:

"Trabzonlu bir gence rastladım. 'Abi bizi nasıl terk ettin gittin' diye sordu. Senelerdir bu soru bana sorulur. Gıyabımda farklı konuşulur ama tabii bana sorulduğunda gerçekleri söylüyoruz. O zamanlar hakikatten Fenerbahçe'ye transferimde benim isteğim olmamıştır. Abilerim burada. Hep kulübün içinde olan insanlar burada. Trabzonspor'un hakikatten durumu hiç iyi değildi. Maddi sıkıntılar içerisindeydi. Benim de yaşım 28 idi. Artık son 3-4 senesini oynayan bir oyuncu olarak, o zamanlar iyi de paraya sattılar. Aslında Trabzonspor iyi bir karar vermemişti. Benim bütün hayallerimi yıktılar. Dünyamı yıktılar. İnanın önüme peşin parayı attılar, çeki attılar. Rahmetli Süha Akçay da bana bakıyor. Çünkü alacağım para çok büyük. Ben de o zamanlar maddi sıkıntılar yaşıyordum. Ne kadar büyük futbolcu olursan ol, Trabzonspor'un gücü belliydi. Bize verilen paralar da belliydi. Ama ben kabul etmedim. 'Şimdi gidiyorum 1 saat sonra gelirim' dedim. Rahmetli Yüksel Günay da gelmişti. O da şaşırdı; 'ben bir saat sonra gelirim' dediğimde. İmzayı atmadan gittim. Ağladım, ağladım. 1 saat sonra geldim. Beni istemeyeni ben niye istiyorum ki dedim. Halbuki beni istemeyen şahıstı, toplum değildi. Orada yanıldık tabi. ve Fenerbahçe'ye imzayı attım çeki de alıp gittim." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Ali Kemal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title