Haberler

Alacaklısına gidebilmek için kısıtlamayı ihlal etti, 3 bin 150 lira ceza yedi

Güncelleme:

Bursa'da kısıtlama saatinde taksiyle alacaklısından para almaya giden vatandaş ekiplerin radarına takıldı. Yapılan aramada üstünden tabanca ve çok sayıda mermi çıkan şahsa sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için 3 bin 150 lira ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentin birçok bölgesinde uygulama noktası oluşturdu. Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi Duaçınarı mevkisinde uygulama yapan ekipler, 16 T 4508 plakalı ticari taksiyi durdurdu.

Alacaklısından parasını alabilmek için kısıtlamayı ihlal etti, 3 bin 150 lira ceza yedi

ALACAKLISINDAN BORCUNU ALMAYA GİDİYORMUŞ

Takside yolcu olarak bulunan Sefa K.'ya (32) sokağa çıkma kısıtlamasını hatırlatan polis, izin belgesi sordu. Alacaklısından borcunu istemek için sokağa çıktığını söyleyen Sefa K.'nın hareketlerinden şüphelenen polis, araçtan inmesini istedi.

3 BİN 150 LİRA CEZA

Yapılan üst aramasında tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirilen Sefa K. gözaltına alınırken, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için 3 bin 150 TL para cezası kesildi. Sefa K.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Alacaklısından parasını alabilmek için kısıtlamayı ihlal etti, 3 bin 150 lira ceza yedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

rezil:

bunun gibi insanlar bi, bitsin bee

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title