Haberler

'AKP CHP´'nin İkiz Kardeşidir'

Erbakan, Trabzon İl Başkanlığı'nda Partililerle Basına Kapalı Bir Toplantı Yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Trabzon İl Başkanlığı'nda partililerle basına kapalı bir toplantı yaptı. Erbakan daha sonra çocukluğunun bir bölümünün geçtiği evi görmek için Ortahisar Mahallesi'ne gitti. Makam otomobilinden inmeden evi bir süre inceleyen Erbakan, akşam yemeğinde de partililerle bir araya geldi. Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan SP lideri, "Saadet'ten başka hiçbir parti saadet getiremez. Gerçekte AKP, CHP'nin ikiz kardeşidir. AKP, AB'ci midir? Evet. CHP de AB'ci. AKP faizci nizamı getirdi mi? Halk partisi de bunun bekçisi. AKP yüksek vergi alıyor, yaptığı zamlarla İsrail'e para topluyor. Bütün bunlar aynı olduktan sonra ikisinin ne farkı var ki?" dedi.

Necmettin Erbakan konuşmasının ardından Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi'ye teşekkür plaketi verdi. SP lideri daha sonra havalimanına geçerek Anadolu Jet'in tarifeli uçağıyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title