Haberler

Akhisarlı Sebze ve Meyveciler, Başkanlığa Mustafa Güral'ı Seçti

Akhisar Meyveci Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanlığına Mustafa Güral seçildi.

Akhisar Meyveci Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanlığına Mustafa Güral seçildi.

Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapılan olağan kongrede Ali Şakşak, Mustafa Güral ve Ali Çalışkan yarıştı. Üç listenin yarıştığı seçim saat 11.00'de başladı. 340 üyeden 244 üye katıldığı seçimlerde Mustafa Güral 115 oy alırken, 3 dönem başkanlık yapan Ali Şakşak 102, Ali Çalışkan 27 oyda kaldı.

Kongrede Divan Başkanlığına, Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Başkan Yardımcılığına Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, katip üyeliklere Tayfun Kızılışık, Şerif Ahmet Sümer, Ahmet Güral seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Akhisar Meyveci, Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odasının 4 yıllık faaliyet raporunu ve müzakeresini, gelir ve gider hesaplarını ve Denetim kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programını, Oda sekreteri Yasemin Çelik okudu.

Dilek ve temenniler bölümünde 3 başkan adayı Ali Şakşak, Mustafa Güral ve Ali Çalışkan'ın kısa konuşmalarından sonra seçime geçildi.

Akhisar Meyveci, Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odasının başkalığını kazanan Mustafa Güral'ın yönetim kurulunda, Ali Katrancı, Adnan Arabacı, Önay Anayol, Özcan Tokçan, Özcan Çalışkan, Bünyamin Ünal, Denetim Kurulunda Sami Kuralı, Necdet Erçetin ve Levent Geren görev aldı.

Akhisar Meyveci, Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odasının olağan kongresine, Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Akhisar Elektrikçiler- Elektronikçiler, Saatçiler ve Motorcular Odası Başkanı Üzeyir Aslan, Akhisar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Akhisar Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler, Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Demirciler, Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanı Recep Akkaya üyeler ve misafirler katıldılar. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sümer Osman Çakar Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title