Haberler

    Akhisar Belediyespor'un Konuğu Sivasspor

    Sezonu Balıkesirspor galibiyetiyle açan Akhisar Belediyespor, sahasında Sivasspor'u konuk ediyor.

    Spor Toto Süper Lig'de 2.hafta karşılaşmalarında Akhisar Belediyespor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor.

    Önemli bir eksiği bulunmayan ev sahibi ekipte Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Balıkesirspor maçında olduğu yine 20 kişilik bir kadro açıklarken, kadroda herhangi bir değişiklik yapmadı. Öte yandan geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

    Sezonun ilk haftasında sahasında Gaziantepspor'a boyun eğen Sivaspor'da ise sakatlıklar teknik ekibi düşündürüyor. Konuk ekipte sakatlıkları bulunan John Utaka, Macauley Chrisantus ve Manuel Da Costa Manisa kafilesine götürülmedi.

    19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

    MUHTEMEL 11'LERAkhisar Belediyespor: Oğuz, Ahmet Cebe, Douglao, Uğur, Güray, Kenan, Merter, Bilal, Djoum, Gekas, Ntibazonkiza

    Sivasspor: Korcan, Cicinho, İ.Toraman, Ümit, Ziya, Kadir, Adem, Chahechouhe, Hakan, Taouil, Cihan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Akhisar Belediyespor Balıkesirspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title