Haberler

Akdeniz Üniversitesi Öğrencilerinin Çanakkale İlgisi

Tarihi ve Turistik Yerleri Gezmek İçin Çanakkale'ye Gelen Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, İl Merkeziyle Birlikte Küçükkuyu, Gelibolu ve Assos'u Ziyaret Ettiler.

Tarihi ve turistik yerleri gezmek için Çanakkale'ye gelen Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, il merkeziyle birlikte Küçükkuyu, Gelibolu ve Assos'u ziyaret ettiler.

Üç gün boyunca Küçükkuyu'da bir motelde konaklayıp gündüzleri de çevredeki tarihi ve turistik yerleri gezen 47 öğrenci ilk defa görme fırsatı buldukları Çanakkale'deki şehitliklere hayran kaldıklarını söyledi. Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Dr. Hakan Sert ve öğretim görevlileri Şahin Ertem ile Engin Derman nezaretinde gerçekleştirilen gezide Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy'u da ziyaret eden öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler. Aksoy'a teşekkür plaketi veren öğretim görevlisi Şahin Ertem, bölgeye yapılacak gezilerin artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyarette Küçükkuyu'yu tanıtan bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Aksoy ise öğrencileri iş hayatına başladıklarında da beldeye gelmelerini istedi.

(BE-AÖ-MŞ)

16.04.2007 17:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title