Haberler

Akademik Odalar Birliği'nden Reyhanlı Tepkisi

Eskişehir Akademik Odalar Birliği temsilcileri, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalara tepki göstermek için eylem yaptı.

Eskişehir Akademik Odalar Birliği temsilcileri, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalara tepki göstermek için eylem yaptı.

Adalar'da bir araya gelen temsilciler, Reyhanlı'da meydana gelen patlamalara sloganlar atarak, tepki gösterdi. Birlik adına açıklama yapan Dr. Bülent Nazım Yılmaz,

büyük katliam karşısında acılarının sonsuz olduğunu kaydetti.

Patlamalarda yaşamını yitirenlerin ailelerine ve tüm topluma başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Yılmaz, "Suriye'deki çatışmaların artmasına ve orada kaos yaratılmasına hizmet eden politikalar, bu kaosun bugün ülkemize sıçramasına sebep olmuştur. Ayrıca sınırlardaki kontrolsüzlük de bu katliamın nedenleri arasındadır. ABD emperyalizminin Ortadoğu'da bölgesel güçler üzerinden iç savaş yaratarak çıkardığı kaos ortamı ve çatışmalar ne yazık ki ülkemize de sıçramıştır. Ortadoğu'da hergün yüzlerce insanın ölümüne sebep olan bu ortam ülkemizde de can almaya başlamıştır" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Nazım Yılmaz Eskişehir Reyhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title