Haberler

AK Parti Yozgat İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Aralık Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Aralık Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer, Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat'ın bu güne kadar AK Parti ile hizmete kavuştuğunu ve yeni projelerle büyümeye devam edeceğini söyledi.

AK Parti'ye geçen belediye başkanlarına rozet takıldı

Lekesiz'in konuşmasının ardından partilerinden istifa ederek AK Partiye geçen belde belediye başkanlarına rozet takıldı.

Saadet Parti'nden istifa ederek AK Parti'ye geçen Akdağmadeni Umutlu Belde Belediye Başkanı Hidayet Karabulut, Sarıkaya Karayakup Belde Belediye Başkanı Ahmet Dursun Erdoğan ve Sorgun Araplı Belde Belediye Başkanı Üzeyir Cansever ile partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katılan il genel meclisi üyelerine milletvekilleri tarafından AK Parti rozeti takıldı.

Rozet takma töreni sonrası toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Yerel

Yozgat Belediyesi Harun Lekesiz AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title