Haberler

AK Parti Trabzon Kadın Kolları'ndan Anneler Günü'ne Özel Kutlama

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Tarafından 11 Mayıs Anneler Günü Öncesi Bir Kutlama Gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından 11 Mayıs Anneler Günü öncesi bir kutlama gerçekleştirildi.

Park Usta Otel'de gerçekleştirilen kutlamaya Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Kadın Kolları Trabzon İl Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Kutlama sırasında Bakan Özak, Naciye Bayrak ve Emine Duran isimli şehit annelerine çiçek hediye etti.

Kutlamada konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti'nin siyasetin temeline milleti koyduğunu belirterek, devlet için halkın değil, halk için devletin olması gerektiği anlayışını benimsediklerini söyledi. Yapılan bütün hizmetlerin bu amaçla ve inançla gerçekleştirildiğini ifade eden Seymenoğlu "3 Kasım 2002 seçimlerinden önceki dönemleri unutmamalıyız. Bunları sık sık hatırlatmalı ve hatırlamalıyız. Hatırlamalıyız ki bugün elde ettiklerimizin kıymetini daha iyi anlayalım. 3 Kasım'dan önce devlet memurlarının maaşlarını bile ödeyemiyorduk. Enflasyon almış başını gidiyordu ve her sabah yeni bir zam haberiyle uyanır olmuştuk. Zamlara karşı duyarsız hale gelmiştik ve bu zamlara neredeyse alışır olmuştuk. Dolar Euro almış başını giderken döviz bürolarını önünden geçmeye korkar hale gelmiştik. Yolsuzluklar gündemin temelini oluşturmakta ve halkın siyasetçilere güveni kalmamıştı. Ülkede büyük bir ekonomik kriz vardı ve bu süreçte en çok etkilenen kesim kadınlarımız ve gençlerimiz olmuştu. kadınlarımız gittikçe zorlaşan yaşam koşulları altında ezilmekte, çocuklarının geleceklerinden endişe duymaktaydı. O dönemde gençlerimiz geleceğe güvenle bakamıyorlardı. 3 Kasım'da halkımız kendi elleriyle kurduğu AK Parti'yi yine kendi elleriyle iktidara taşımıştır" dedi.

Davette konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ise AK Parti olarak kadınlara çok önem verdiklerini belirterek, ilk defa AK Parti döneminde kadınların mecliste kendilerini temsil etme hakkına önem verildiğini söyledi. Her başarılı erkeğin arkasında muhakkak bir kadının olduğunu ifade eden Balta sözlerini şöyle sürdürdü: "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Her başarılı kadının arkasında da bir erkek olmalıdır. Çocuklarımızı yetiştiren ve büyüten annelerdir. İyi ki kadınlarımız var diyorum. Bütün kadınların bu anlamlı günlerini kutluyorum." (AÖ-ÖS-MU-Y) 10.05.2008 18:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title