Haberler

AK Parti'nin Yeni Vekilleri İddialı

22 Temmuz Genel Seçimlerinde Yüzde 44'lük Oy Oranı ile Sinop'tan İki Milletvekili Çıkartan AK Parti'de Bayram Havası Yaşanıyor. AK Parti Sinop İl Başkanlığı'nda Tebrikleri Kabul Eden AK Parti'nin Yeni Sinop Milletvekilleri Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ile Kadir Tıngıroğlu, Düzenledikleri Basın Toplantısı ile Hizmet Startı Verdi.

22 Temmuz genel seçimlerinde yüzde 44'lük oy oranı ile Sinop'tan iki milletvekili çıkartan AK Parti'de bayram havası yaşanıyor. AK Parti Sinop İl Başkanlığı'nda tebrikleri kabul eden AK Parti'nin yeni Sinop Milletvekilleri Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ile Kadir Tıngıroğlu, düzenledikleri basın toplantısı ile hizmet startı verdi.

AK Parti Sinop İl Başkanı ve AK Parti'nin 3. sıra milletvekili adayı Uğur Giresun'un da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Sinop'ta beyaz bir sayfanın açıldığını belirterek, bundan sonraki süreçte ilin sorunları için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Herhangi bir siyasi kaygılarının olmadığını belirten Prof. Dr. Dodurgalı, "Biz bu yola 5 yıl sonrasının hesabını yaparak çıkmıyoruz. Amacımız hizmet etmek. Siyasi herhangi bir kaygımız ve endişemiz olmadığı gibi,

siyasette kendimiz içinde bir şey istemiyoruz. Biz bugün varsak yarın olmayabiliriz. Ama hizmetler kalıcıdır. Bir önceki oranlara göre yüzde 10 oranında oylarımızı arttırdık. Gösterilen teveccühün gereği yerine getirilecektir" dedi.

Kadir Tıngıroğlu ise, seçim süreci boyunca kendilerine destek veren tüm teşkilat üyeleri ile oylarıyla kendilerini Meclis'e taşıyan vatandaşlara teşekkür etti. Tıngıroğlu, "Vatandaşlarımız oylarıyla Türkiye'yi ve Sinop'u şaha kaldırdı. İnsanımız AK Parti hizmetlerini unutmadı ve sırt çevirmedi. Şimdi sıra bizde. Vatandaşımızı hizmetlerimizle destekleyeceğiz. AK Parti'de durmak yok. AK Parti'de unutmak yok" diye konuştu.

AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu da, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Sinop'un kanayan yaralarına çare bulmayı ve yeni yatırımlarla Sinop'un ufkunu açmayı hedeflediklerini söyledi.

(SÖ-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title