Haberler

AK Parti'nin İstanbul'u teslim ettiği isim iddialı konuştu: Bizim olan İstanbul'u yeniden alacağız

Güncelleme:

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde söz alan yeni İstanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe "Bizim olan İstanbul'u yeniden alacağız. Ulaşamadığımız kim varsa ayağına gideceğiz" dedi.

Yeni AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde ilk konuşmasını yaptı. Kabaktepe, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İstanbul'u kazanacaklarının sözünü verdi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardında yapılan seçimde 19 sandıkta kullanılan 498 delegenin oyunun tamamını alana Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Başkanı oldu.

"2023 SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ"

Osman Nuri Kabaktepe, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"2023 seçimlerini kazanacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Başkanlıklar gelip geçicidir, aslolan davadır. Teşkilat işi, gönül işidir. Gönül işi, muhabbetle sağlanır. Bizler sessiz devrimi gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan ile bu günlere geldik. Yapacak daha çok işimiz var. Ülkenin başına gelen onca badire, darbe girişimlerinde milletimize güvendik. Milletimiz bu güveni boşa çıkarmadı ve gerekli tavrı gösterdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle, gönül yapmaya geldik. Hizmetin aşığı, hırsın düşmanı olmaya geldik."

"KAPISI ÇALINMADIK KİMSE BIRAKMAYACAĞIZ"

İstanbul'u sokak sokak, karış karış dolaşacağız. Kapısını çalmadık, derdiyle dertlenmedik kimse bırakmayacağız. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum; İstanbul'da bir seferberblik olarak çalışacağız. İstanbul teşkilatı olarak; İstanbul kadar çoğulcu, İstanbul kadar renkli, İstanbul kadar kapsayıcı, İstanbul kadar geniş ufuklu, İstanbul kadar sevgi dolu, İstanbul kadar gönlü geniş olacağız.

AK Parti'nin İstanbul'u teslim edeceği isim iddialı konuştu: Bizim olan İstanbul'u yeniden alacağızOsman Nuri Kabaktepe

İDDİALI KONUŞTU: İSTANBUL'U YENİDEN KAZANACAĞIZ

"İstanbul teşkilatı olarak; tarihin huzurunda söz veriyoruz. Diyoruz ki; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız. Diyoruz ki; İstanbul teşkilatları olarak haydi bismillah. Ve diyoruz ki; vira bismillah. Akıbet tamam inşallah. Haykırıyoruz; elhamdülillah. "

AK Parti'nin İstanbul'u teslim edeceği isim iddialı konuştu: Bizim olan İstanbul'u yeniden alacağız

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title