Haberler

AK Parti'nin "Büyük Ankara Mitingi"

Etlik'te düzenlenecek mitingde vatandaşlar alana güvenlik kotrolünden geçtikten sonra alınıyor.

AK Parti'nin Etlik semtinde düzenleyeceği "Büyük Ankara Mitingi"ne vatandaşlar güvenlik kontrolünden sonra alana alınıyor.

Mitingin yapılacağı Halil Sezai Erkut Caddesi sabah erken saatlerde trafiğe kapatıldı. Bomba arama köpekleriyle alanda patlayıcı taraması yapılırken, basın mensuplarının kamera ve teçhizatları da patlayıcı taramasından geçirildi.

Çevrede yoğun güvenlik önlemi alınırken vatandaşlar da mitingin yapacağı meydanı doldurmaya başladı.

Miting alanına vatandaşların sadece Türk bayrağı ve parti bayrağıyla girişlerine izin veriliyor.

Alanın yanındaki bazı binalara ise "Uzun adam izindeyiz", "Rabbim seni ve bu milleti secdesi dışında başını yere eğdirmesin" yazılı döviz ile Ankaralı bir firmanın ürettiği elektrikli otomobilin fotoğrafının yer aldığı "Başbakanım, siz istediniz, biz de ürettik. Ankara'dan Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili" yazılı afiş asıldı.

Partililer, saat 16.00'da yapılacağı duyurulan miting için Hatay'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın alana gelişini bekliyor.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını yapacağı platformun hemen arkasında, Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi bulunuyor. BBP'liler, binadaki parti bayraklarını ve partilerinin Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un posterlerini, bir provokasyon meydan vermemek için indirdi. - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Halil Sezai Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

....filiz.pehlivan1@hotmail.com:

k.örende istedikleri kadar miting yapsınlar burası sayın turgut altınogundur cünkü k.örenin mimarı kendisidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title