Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Bolulular Gecesine Katıldı

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Berat Çonkar, Üsküdar’da katıldığı Bolulular gecesinde, “Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine götürecek bir anayasanın inşa edilmesi gerekiyor” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Berat Çonkar, Üsküdar'da katıldığı Bolulular gecesinde, " Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine götürecek bir anayasanın inşa edilmesi gerekiyor" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Berat Çonkar, Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Üsküdar Kız Kulesi Restaurant'da düzenlenen Bolulular Gecesi'ne katıldı. Geceye katılan Çonkar ve Pulcu, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı ve sohbet etti.

Programda bir konuşma yapan Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, "Çok ciddi yetişen bir genç nüfusumuz var. Fakat arkadaşlar geleceğimiz çocuklarımızın üstünde. Ne kadar iyi eğitim alırlarsa, onları ne kadar iyi yetiştirirsek, ne kadar aile değerlerimizi muhafaza edersek o kadar güçlü bir Türkiye kuracağız" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Berat Çonkar, "Bugüne kadar çok önemli bir alt yapıyı inşa etmeyi başardı AK Parti Türkiye'de. Bütün sıkıntılara, sorunlara vesayet odaklarının çabalarına ve darbe girişimlerine rağmen bu alt yapıyı sağlamayı başardı. Bundan sonra ise Başbakanımızın vurguladığı gibi yeni Türkiye'nin inşası sürecine giriyoruz. İşte burada yeni bir sivil anayasanın bizim milletimizin kendi değerleri ile barışık ve bundan sonra da Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine götürecek bir anayasanın inşa edilmesi gerekiyor. Biz bunu inşallah başaracağız" dedi.

Yeni dönemde AK Parti'nin ekonomi ile ilgili adımlarına dikkat çeken Çonkar, "Farklı bir ekonomik yapılanma içerisinde üretim odaklı, tarımda, hayvancılıkta, bilim ve teknoloji noktasında, ARGE noktasında ve mesleki eğitim noktasında üretime odaklanan ve kendi milli üretimini daha da güçlendiren bir yapı içerisinde yatırımlarımızı güçlendirmek istiyoruz. Ağır sanayi yatırımları bunu içerisindedir. Savunma sanayi yatırımları bunun içerisindedir. İleri teknoloji ile ilgili yatırımlar bunun içerisindedir. Yani çok yüksek hedeflerimiz var. Ekonomik model noktasında da yeni bir yaklaşımı inşallah bu seçimlerden sonra devreye koyuyoruz. Zaten bunun ön hazırlıkları tamamlandı ve açıklandı Başbakanımız tarafından" şeklinde konuştu.

Yaşanabilir bir çevre ve şehircilik anlayışını hakim kılmak için yeni dönemde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Çonkar, eğitim ve sağlıkta yapılan yatırımların ise süreceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Berat Çonkar İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title