Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Alaçam'a Çıkarma Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili ve 5. Sıra Adayı Ahmet Yeni, AK Parti'nin Çağdaş Bir Türkiye İçin Hizmetlerini Durmadan Sürdüreceğini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili ve 5. Sıra adayı Ahmet Yeni, AK Parti'nin çağdaş bir Türkiye için hizmetlerini durmadan sürdüreceğini söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Samsun'un Alaçam ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Mustafa Demir, Milletvekili ve 5. Sıra adayı Ahmet Yeni, 4. Sıra adayı Binnur Şahinoğlu ve 7. Sıra Adayı Kerim Taşkıran, ilçe meydanında vatandaşlara seslendi. Oy atmanın ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Ahmet Yeni, "Takım tutmak gibi oy verilmez. Oy işi önemli bir ölçüdür. Oy büyük bir hassasiyettir. Oy deyip geçmeyin. Gelecek nesillere yönelik bir karardır" dedi.

Samsun'u aşk ve şevkle dolaştıklarını vurgulayan Yeni, "Durmak yok. Bu yol devletin yolu. Milletin doldurduğu meydanları, AK Parti’li olsun olmasın siyasetin merkezine insanı yerleştiren bir felsefeyle yolumuza devam ediyoruz. Atatürk'ün hedeflediği muasır medeniyet seviyesine ulaşma azmiyle bu yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz. AK Parti daha çağdaş bir Türkiye için hizmetlerini durmadan sürdürecektir" diye konuştu.

(İG-SA)

11.07.2007 19:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title