Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Akif Özkaldı Çobanlar İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı olan Devlet Su İşleri eski Genel Müdürü Akif Özkaldı, Çobanlar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı olan Devlet Su İşleri eski Genel Müdürü Akif Özkaldı, Çobanlar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

Akif Özkaldı, ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Özkaldı'ya AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Ceylan ve teşkilat mensupları eşlik etti. Özkaldı, ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte ilk olarak Çobanlar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret etti. Çobanlar ilçesine DSİ Genel Müdürlüğü görevi esnasında yatırım ve hizmetler yaptığını hatırlatan Özkaldı, "Bakanımız Veysel Eroğlu beyin katkılarıyla Çobanlar ilçemize DSİ olarak yatırımlar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çobanlar ilçemiz, partimize girdiği her seçimde ciddi destekler verdi. Bu desteklerin karşılığını yatırım ve hizmet olarak aldı, almaya da devam edecek" dedi.

"HİZMETİN DAHA FAZLASINA LAYIKSINIZ"

Çobanlar ilçe merkezinin ardından Kocaöz Beldesine geçen Özkaldı, belde sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. 29 yıl kamuda görev yaptığını belirten Özkaldı, bu süre içerisinde Kocaöz beldesine de yatırımlar yapıldığını dile getirdi. Özkaldı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Eski DSİ müdürüyüm, yaklaşık 29 yıl kamuda görev aldım ve aslen Bolvadinliyim. Çobanlara çok yakın bağırsam Bolvadin duyulur. Bolvadin nasılsa Çobanlarda benim içinde öyledir hiç farkı yoktur. DSİ Genel Müdürlüğü dönemimizde Afyonkarahisar'a Çobanlara Kocaöz'e hizmet etmek için varız. Kocaöz deresinin taşkın korumasını yapmıştık. Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımızın 'Ekonomik olacak, emniyetli olacak. estetik olacak. Ama bu üçlerin içinden estetiği öne alalım, göze hoş gelmiyorsa güzel gelmiyorsa o köprünün hiç anlamı yok' diye bir sözü vardı. Biz estetiği öne aldık." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Özkaldı Ak Parti Kocaöz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title