Haberler

AK Parti Mardin Milletvekilleri Derik'te

AK Parti Mardin Milletvekilleri, Mardin'in Derik İlçesinde Seçmenlerle Bir Araya Geldi.

AK Parti Mardin Milletvekilleri, Mardin'in Derik ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi.

Derik Aydın Ayaydın Öğretmen Evi'nde seçmenleriyle bir araya gelen Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Cüneyt Yüksel, Mehmet Halit Demir, Mardin AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ve Derik AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karahan, yaklaşık 500 seçmen tarafından karşılandı. Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, daha önceki seçimde Mardin genelinde seçmenlerin yüzde 15'ine hesap veriyorduk, ama şimdi ise yüzde 50 yani her iki kişiden birine hesap vermek

zorundayız. Bunun için hep beraber bütün sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi. Vatandaşların Derik'teki en büyük sorunun elektrik olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Sinanoğlu, elektrik sorunun 2008'de tamamen halledileceğinin müjdesini verdi.

Derik'te Köydes Projesi kapsamında şu ana kadar 22 trilyon para harcandığını açıklayan milletvekilleri, susuz ve yolsuz köy kalmayacağını, çalışmaların yüzde 80'inin yapıldığı ve geri kalanın ise en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Daha sonra AK Parti Derik İlçe Başkanı Ahmet Karahan tarafından milletvekilleri ve seçmenlere yemek verildi.

(AÇ-AŞ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title