Haberler

AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı Şubat ayı il danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Başkanlığı Şubat ayı il danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, kentte gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Manisa'ya ruh sağlığı ve hastalıkları hastane binasının yenisinin yapılması için yer tahsisinin yapıldığını anlatan Gürcan, "100 yataklı Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi ile 100 yataklı Çocuk Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nin de yatırım programlarına alındı" dedi.

Gürcan, Manisa'da devam eden yatırımların da takipçisi olacaklarını ifade ederek, Sabuncu Tünelinin de 2017 yılı sonuna kadar hizmete açılacağını söyledi.

Kentteki eğitim yatırımlarının da devam edeceğini söyleyen Gürcan, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ müjde verdi. 2016 yılında Manisa'ya 34 lise, eğitim kurumu geliyor. Sağlık Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, meslek lisesi yapılıyor" dedi.

Toplantıya, AK Parti İl Koordinatörü ve 24. dönem Milletvekili Ali Aşlık ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zülfikar Gürcan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title