Haberler

AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yerel seçimlerde hedeflerinin Kütahya'daki tüm belediyelerde AK Partiyi söz sahibi yapmak olduğunu bildirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yerel seçimlerde hedeflerinin Kütahya'daki tüm belediyelerde AK Partiyi söz sahibi yapmak olduğunu bildirdi.

Başkan Çetinbaş, Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, gençlerin gelecek ve siyaseti geleceğe taşımak adına umut olduğunu söyledi.

Gençlerin teşkilatların kendilerini güçlü hissettirdiğini dile getiren Çetinbaş, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz, bugünün siyasetinde belki de başka siyasi partilerde olmayan ana kademeye seçilecek kişileri, teşkilatı en çok destekleyen, teşkilattan ayrılmadan çalışan, kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayan en önemli unsur. Şunu bilin genç kardeşlerim, il başkanınız hep arkanızda olacak ve 31 Mart 2019 seçimlerinde en yüksek başarıyı gençlik kolları, kadın kollarımızla beraber elde edeceğiz. Teşkilat olarak hiçbir sandığı boş bırakmayacağız. Hedefimiz 15 belde, 12 ilçe, 1 il belediyesinin tamamında AK Parti'nin söz sahibi olması. AK Parti bugün sadece bir siyaset anlayışı değildir. Ortaya koyduğu vizyon ile kuruluşundan başlayarak erdemler hareketidir."

Toplantıda, AK Parti Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi İsmail Sağlam, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz de birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Ali Çetinbaş Ak Parti Kütahya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title