Haberler

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk başkanlığında gerçekleştirildi.

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi toplantısı, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk başkanlığında gerçekleştirildi.

Söğütlü Dere'de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk'ün yanı sıra AK Parti Kilis Milletvekillileri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, AK Parti Kilis Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tutoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Programda AK Parti Kilis Milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut birer konuşma yaptılar. Toplantıdan sonra partililere bir yemek verildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Öntürk Fuat Karakuş Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title