Haberler

AK Parti Karatay'da Koordinasyon Toplantısı

Güncelleme:

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı her ay düzenlediği koordinasyon toplantılarını bu kez Hayıroğlu beldesinde düzenledi.

AK Parti Karatay ilçe Başkanı Ömer Ünal, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, koordinasyon toplantılarının devam edeceğini, bu toplantılarda belde ve köylerde bulunan eksikliklerin tespiti ve giderilmesi noktasında istişarelerin yapıldığını söyledi.

Ünal, teşkilat mensuplarının gayretli çalışmaları neticesinde Büyükşehir Yasası Kanunu'nun uygulanması noktasında yerel yönetimlerle birlikte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da insanları insan gören bir medeniyete sahip olduklarının belirterek, AK Parti olarak hiçbir meseleyi halının altına süpürme gibi bir niyetlerinin olmadığını vurguladı.

Kabakçı, "Ayrıca, Türkiye'nin geleceğe doğru koşacağını hepimiz görüyoruz. Ülkemiz çocuklarına daha güzel bir gelecek hediye edeceğiz dedi" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi ise görevi süresince Konya'nın 31 ilçesi, 584 köy ve 168 beldesinde çok hayırlı hizmetlerin gerçekleştirilmesine şahit olduklarını dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya'nın, yeni çıkan Büyükşehir yasasıyla Türkiye'de takip edilen bir konumda olduklarının altını çizerek, "Karatay bölgesinde Konya'nın 2023 vizyonu projeleri içine girecek değerler bulunuyor. Özellikle Çatal Höyük ve Boncuklu Höyüğ'ün Konya turizmi master planı içine güçlü bir şekilde dahil edilmesi önemlidir" diye konuştu.

Muhabir: Sayed Khodaberdi sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Hayıroğlu Ak Parti Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title