Haberler

AK Parti İl Kadın Kolları Selendi'de Temaslarda Bulundu

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ilçe ziyaretleri kapsamında Selendi’yi ziyaret ederek partililerle buluştu.

Ak Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ilçe ziyaretleri kapsamında Selendi'yi ziyaret ederek partililerle buluştu.

Ak Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve Yönetimi tarafından karşılanan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Rukiye Yaver'e Selendi Koordinatörü Nurdan Uçak, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Yeliz Sipahi Akgün ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Arslan da eşlik etti. Yaver ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer'i ziyaret etti. Ardından İlçe Başkanı Seher Yiğit ve yönetimi tarafından esnaf ziyaretinde bulunan AK Partili kadınlar esnaflara hayırlı işler dileklerini ileterek sohbet etti.

Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığında İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ile toplantı yapan Rukiye Yaver, Selendi teşkilatı ile tanıştı. Yaver burada yaptığı konuşmasında, Selendi Manisa'nın en uzak ilçelerinden biri ancak bizler uzak demedik bugün sizlerle birlikteyiz. Selendi önem verdiğimiz bir ilçemiz nedeni ise seçimlerde en üst sıralarda yer alıyor. Bugün karşılıklı görüşme imkanımız oldu. İstişarelerde bulunduk, fikir alışverişinde bulunduk. Buradaki arkadaşlarımızın samimiyeti bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah bundan sonra sık sık ziyaretlerimiz olacak çünkü burada ortam çok güzel." dedi.

AK Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ise, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pınar Arslan AK Parti Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title