Haberler

AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında Konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü Ayalan, "Halka Hizmet Hakka Hizmet İçin Varız" Dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü Ayalan, "Halka hizmet hakka hizmet için varız" dedi.

Siirt Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü Ayalan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Siirt Milletvekili TBBM Sokak Çocukları Koruma Komisyonu üyesi Öner Ergenç, AK Parti İl Başkanı Şefik Erden, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, partinin gençlik ve kadın kolları mensupları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şefik Erden, AK Parti'nin bugünlere kolay gelmediğini söyleyerek, "AK kadrolarla yola çıktık, güçlenerek de yolumuza devam ettik. 3 Kasım seçimlerinde Siirt'te yüzde 85'lik bir oy alarak 2 milletvekili ve başbakanı çıkardık. Bu davaya inanan insanları kadromuza kattık. Bizler bugüne kadar söz verdiğimiz şeyleri yerine getirdik. Bu teşkilatımızın tamamı bir yolsuzluğa, bir usulsüzlüğe, bir pisliğe bulaşmadı. AK Parti ak ellerle temiz işler başardı" dedi.

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül de, Türkiye'nin yüz akı aydınlık günlerin ve aydınlık vaat eden yarınların tek temsilcisinin AK Parti olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Daha 3 yıl öncesinde hastanelerde sıra alabilmek için torpil isteyenler oluyordu. Heyetin toplandığını duymak bizler için istisnai bir durumdu. Hastanede röntgen çekme, tahlil sonucunu alma tomografi gibi işlemler dahil çok zahmetler sonucu gerçekleşiyordu. Ama bugün sadece devlet hastanesinde 45 uzman doktor var ve çok şükür sağlık ocaklarımıza kadar doktor bolluğu yaşıyoruz. Vatandaşın rahatça gidebildiği 2 özel hastanemiz daha oldu. Doğum hastanemiz bölgeye hitap eder noktaya geldi. Eğitim alanında yapılan 20'nin üzerinde yeni okul ve açılan fen lisesinden okulların tamamının internete kadar donanımlarının tamamlanmasına, öğretmen açığının en ücra köylere kadar giderilmesine, hem kız hem de erkek yurtlarıyla okula devam etmelerine, polis meslek yüksek okulunun açılmasına kadar ilimiz hizmet gördü."

AK Parti Siirt Milletvekili Öner Ergenç ise, "Cumhuriyet tarihinde ilkleri yapıyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye, tek başına iktidar döneminde 4 yılı bitirdi ve 5. yıla girdi. Bu ilkler sadece bu seçimin 5 yılda bir yapılmasıyla ilgili değil. Cumhuriyet tarihinde ekonomik büyümesiyle, gelişmişlik seviyesinde de ilkleri yaptık, eğitimde, sağlıkta, kültürde, gençlik sporda, altyapıda, ulaştırmada sağlık hizmetlerinde birçok hizmetlerde hükümetimiz 500 trilyon yatırım harcaması yapmıştır" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan, AK Parti hükümetinin bilir adım yürüdüğünü ve ülke ekonomisinde ciddi bir iyileştirme yaptığını belirterek,"Milletin çıkarını, milletin menfaatini her şeyin üzerinde tutan bir anlayıştan geliyoruz. Çünkü biz hakkı ve halkın hatırını her şeyin üzerinde tutan bir anlayıştan geliyoruz. Borç lafla değil, çalışmayla ödeniyor. AK Parti iktidarı 2002 yılı sonunda devraldığı 23.5 milyar dolarlık IMF borcunu 8.5 milyar dolara indirdi. Türkiye bir cazibe haline geldi. Eğitime ve sağlığa daha fazla kaynak ayrılabilirdi. 102 bin 272 yeni derslik hizmete sokuldu. 2002 yılında bütçeden tarımsal desteklemelere ayrılan pay sadece yüzde 1.7 iken, 2006 yılında bu oran yüzde 2.7'ye çıktı. Bu dönemde tarımsal desteklemelerdeki artış oranı yüzde 155'e ulaştı. 2002 yılında 45 YTL olan üniversite verilen kredi tutarı 2006 yılında 130 YTL 2007 yılında ise 150 YTL''ye çıktı. Gerek milletimizin hissiyatı gerekse kamuoyu araştırmaları hükümetimizin doğru istikamette olduğunu, halkımızın desteğinin AK Parti'nin kalkınma hamlesinin arkasında olduğunu gösteriyor" dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı genişletilmiş danışma meclisi toplantısının diğer bölümü basına kapalı yapıldı.

(İA-İA-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title