Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, vatanın asla bölünmeyeceğini belirterek, "Bu vatana hain tuzak kurmaya çalışan teröristlere asla fırsat verilmeyecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, vatanın asla bölünmeyeceğini belirterek, "Bu vatana hain tuzak kurmaya çalışan teröristlere asla fırsat verilmeyecek." dedi.

Kaya, Tokat Belediyesince yaptırılan Meydan Projesi'nin ikinci etabının temelinin atılması dolayısıyla Çekenli İş Merkezi yakınında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti.

Terörle mücadelede büyük mesafeler alındığını ifade eden Kaya, "Bu vatanın terörden temizlenmesi noktasında vücudunu, canını feda eden gerek ordu mensuplarımıza, gerek korucu ve emniyet mensuplarımıza minnet borcumuz var." diye konuştu.

Kaya, terörle mücadelenin sürdüğüne işaret ederek, "Bu ülkenin sınırlarının güneyinde terör devleti kurmak isteyen teröristlere karşı bugün de bir mücadele yapılıyor. Dolayısıyla oradaki evlatlarımıza dua etmek, onları hayırla yad etmek, onlara imkanlarımız nispetinde sahip çıkmamız gerekir." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaya ve protokoldekilerce projenin ikinci etabının temeli atıldı.

Behzat Hanımeli Kültür Sanat Merkezi'ndeki kadınların Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için ördüğü atkı, bere ve kaşkolların Afrin'e yollanması törenine de katılan Kaya, Tokat'ın onbeşlilerin memleketi olduğunu ifade ederek, annelerin onları vatan için uğurladığını hatırlattı.

"Bu vatan asla bölünmeyecek"

Devletin askerlerin bütün ihtiyacını karşıladığını belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Bizim askere ve milletimizin moralini yükseltmeye ihtiyacımız var. Bütün Tokatlı annelerimizi tebrik ediyorum. Onlar Nene Hatunların ve Şerife Bacıların torunları gibi bugün üzerine düşenleri yapıyor. Bu vatan asla bölünmeyecek. Bu vatana hain tuzak kurmaya çalışan teröristlere asla fırsat verilmeyecek. ABD ve Avrupalılar bize, 'Afrin'de ne işiniz var?' diyor. Bunu içimizde bu işi anlamayanlar da söylüyor. Tokatlı anneler onlara en güzel cevabı veriyor. Askerlerimizin, kazasız belasız oradan terör unsurlarını temizleyerek dönmesini Rab'bimden niyaz ediyorum."

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim ve dualar okunup kadınlarca örülen atkı, bere ve kaşkollar Afrin'e gönderildi.

Programlara Tokat Valisi Ömer Toraman, AK Parti Tokat milletvekilleri Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Erol Kaya Ak Parti Afrin Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title