Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, odaların, ekonominin, sanayinin ve ticaretin kalbinin attığı yerler olduğunu bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, odaların, ekonominin, sanayinin ve ticaretin kalbinin attığı yerler olduğunu bildirdi.

Gaziantep Ticaret Odası'dan (GTO) yapılan açıklamaya göre, Koçer,  GTO Başkanı Eyüp Bartık'ı ziyaret etti.

Ziyarette, odaların çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Koçer, GTO ile geçmişte üst düzey işbirliklerinin olduğunu hatırlattı.

Odaların birlikteliğini önemsediğini vurgulayan Koçer, "Şehrin birlikteliği de önemli. Kentin güçlenmesi için birliktelik önemli. Odalar, ekonominin, sanayinin ve ticaretin kalbinin attığı yerlerdir. Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret odası'nın birlikteliğinin devam etmesini memnuniyetle izliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kendisini siyasette iş dünyasının temsilcisi olarak gördüğünü vurgulayan Koçer, iş dünyasının başarılı olması için elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydetti.

GTO Başkanı Bartık da kentin başarısı için yatırımcı ruhun devam etmesi gerektiğini bildirdi.

İş dünyasının kalkınmasının devamı için çalıştıklarını belirten Bartık, Gaziantep'in bir sanayi ve ticaret kenti olduğunu vurgulayarak, bunun devam edebilmesi için yenilikçiliğe destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Yenilenmeyen, çağın gereklerine ayak uyduramayan insanların da işletmelerin de ilerlemesinin mümkün olmadığına dikkati çeken Bartık, şunları kaydetti:

"Yenilenen, dünyayı okuyabilen, gelişmeleri takip eden girişimciler kazanıyor, kazanmaya da devam edecektir. Gaziantep dünden bugüne her zaman fedakar insanların elini taşın altına koymasıyla büyümüştür. Bu anlayışın devam etmesi için çalışıyoruz. Kentin başarısı için birleşen, bu birlikteliği kazanca çevirenlerin sayesinde bugün şehrimizden her platformda övgüyle bahsediliyor. Bizden öncekiler yaptıkları çalışmalarla bizlere güzel bir miras bıraktılar. Biz de geliştireceğimiz katma değerli ürünlerle geleceğe güzel miras bırakmalıyız."

Bartık, Gaziantep'i geleceğe iyi hazırlamak için çalışırken, komşu şehirleri de unutmadıklarını aktardı.

Gaziantep'in öncülüğünde, Hatay, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Adıyaman'ın da içinde bulunduğu "Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu" ile bölgesel kalkınmaya destek verdiklerine işaret eden Bartık, "Derdimiz iş dünyasının bölgede de daha fazla kalkınmasıdır. Bölgenin turizmini, ekonomisini ve önemli kaynaklarını iyi tanıtmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Abdullah Nejat Koçer Nejat Koçer Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title