Haberler

AK Parti'den Küçüksan Yönetimine "Hayırlı Olsun" Ziyareti...

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu, Küçüksan'da gerçekleşen kongrenin ardından seçilerek göreve gelen yeni başkan ve ekibini kutladı.

Yeni Sanayi Sitesi'ndeki Küçüksan Yapı Kooperatifi'nin seçimli mali genel kurulunda aday olduğu yönetimine üyelerin çoğunlunun tercihi ile seçilip getirilen yeni başkan İrfan Gökmen, gerçekleşen ilk nezaket ziyareti sebebiyle AK Partili yöneticilere teşekkür etti. Küçüksan Yapı Kooperatifi Başkanı İrfan Gökmen, "Üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. Mevcut bin 39 üyemiz var, bunlara layık olmaya çalışacağız. En iyi hizmeti vermek mecburiyetindeyiz. Siz ve tüm sivil toplum örgütleriyle odaların da vereceği destek ile bu işi layıkıyla yapma gayreti içinde olacağız. Hedeflerimiz öncelikle gelir getirecek projeleri hayata geçirmektir. Temizlik gibi bünyemizde yaptığımız tüm işlerin masraflarını üyelerden değil, daha farklı oluşturulabilecek kaynaklardan sağlama yoluna gideceğiz. Üyelerimize yük getiren bir anlayışımız yok, aksine, onların yükünü azaltan bir anlayışı ortaya koyacağız" dedi.

SEÇİLMİŞLERİN YANINDAYIZ

AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu ise yeni görevi nedeniyle başkan ve ekibini tebrik ederken, AK Parti olarak her zaman seçilmişlerin yanında olduklarını vurguladı. İl Başkanı Kafaoğlu, "Daima seçilmişlerin yanındayız. Sizi ve ekibinizi kutluyor hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Büyük çoğunluğun nabzını tutmuş oluyorsunuz. Göreve geldiğiniz seçim sonuçları da bunu gösteriyor. Unutulmamalıdır ki, büyük bir seçmen kitlesinin oyunu almışların sorumlulukları daha fazla artıyor, dolayısıyla yükünüz artıyor. Hizmet verdiğiniz sürece bir yandan biten çalışmalar diğer yandan da yeni gereksinimlerin önünü açıyor. Onun için ben sizlere kolaylıklar içinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

İrfan Gökmen başkanlığındaki Küçüksan Yapı Kooperatifi yönetim kurulu, Akif Kaynakoğlu, Latif Altıner, Mustafa Çanakcı, H.İbrahim Çınarlı, Kamil Güler, Hüseyin Göktürk, Ahmet Sunay, İsmail Danışment ve Tayfun Çörel'den (2. başkan) oluştu.

(YU-MŞ)

04.05.2007 18:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title