Haberler

Ak Heyetten Başkan Koçak'a Ziyaret

AK Parti Aksaray Milletvekili Nevzat Palta, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Nevzat Palta, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Nevzat Palta beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve AK Parti Aksaray Medya İşleri Sorumlusu Önder Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı makamında ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Milletvekili Palta, "Aksaray'ın tarım ve hayvancılığının gelişiminde ve geliştirilmesinde büyük emeği olan Ziraat Odası Başkanımız Emin Koçak'a ziyarette bulunduk. Belediye Başkanlığımız döneminde yaptığımız gibi bundan sonraki süreçte sürekli halkın içerisinde olacağız ve memleketimize, ülkemize hizmet edeceğiz" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevzat Palta ile belediye başkanlığı döneminde birlikte çalıştıklarını, şimdi de milletvekili olarak beraber çalışacaklarını söyledi. Aksaray'ın tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi için hep birlikte çalışacaklarını belirten Başkan Koçak, Palta ve heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Palta Ak Parti Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title