Haberler

Ak Gençler'den Tamer Dağlı'ya Teşekkür Plaketi

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, Adana İl Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Gençlik kolları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, Adana İl Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Gençlik kolları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Yemekle başlayan çay sohbeti ile devam eden istişare toplantısında, 1 Kasım seçimi için yapılacak çalışmalar ve stratejiler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Toplantıda konuşan Tamer Dağlı, bu günün gençlerinin ülkenin geleceği olduğuna dikkat çekerek, "O nedenle gençliğe yapılacak yatırım bir anlamda geleceğimizin de inşası manasına gelir. AK Parti iktidarı olarak 2002'den bu yana her yıl bütçeden en fazla pay eğitime ayrılmaktadır. Okullarımız, sınıflarımız modern teknolojik sistemde eğitim vermektedir. Gençlerimizin en iyi eğitimi almalarını sağlayarak parlak bir geleceklerinin olması, ailesine, topluma ve kendisine faydalı olmaları AK Parti'nin en temel önceliklerindendir. Gençliğimizin ve geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulabilmesi de kaliteli eğitim ile mümkündür. 13 yılda yetişen AK Gençlerin artık ülkenin karar mekanizmalarında görev alma zamanları gelmiştir. 1 Kasım seçimlerinin ardından ülke meselelerine daha katılımcı, daha güçlü roller üstlenen genç kadrolarımız olacaktır. İç ve dış politikada, yerel ve genel yönetimlerde gençlerin fikirlerini söylemekten öte, belirleyici unsurlar arasında yer alabilmeleri sağlanmalıdır" dedi.

"TAMER DAĞLI GENÇLİĞİN SESİDİR"

Toplantıda söz alan AK Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkanı Alper Güler ise "Tamer Dağlı gençlik kadrolarına her zaman sonsuz destek vermiş bir büyüğümüzdür. Her ne sıkıntımız olursa olsun, hep yanımızda teşekkürlerimi sunuyor, çıktığı kutlu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum" diye konuştu.

İstişare toplantısının sonunda Gençlik Kolları, Tamer Dağlı'ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tamer Dağlı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title