Haberler

Ailesine kızdığı için kayıplara karışan doktor, Müge Anlı'ya içini döktü: Programa çıktığım için sevgilim benden ayrıldı

Güncelleme:

Antalya'da ziyaretine gittiği halasının evinde kuzeniyle tartıştıktan sonra kayıplara karışan genç doktor Duygu Eda Altıngeyik, Müge Anlı tarafından dakikalar içerisinde bulunmuştu. Ailesinin günlerce aradığı Altıngeyik, canlı yayına katılarak gururundan eve dönmediğini söyleyip Anlı'yı da şaşkına çevirmişti. Bugün stüdyoya konuk olan genç kadın erkek arkadaşının programa çıktığı için kendisinden ayrıldığını söyleyip "Ne diyeyim yolu açık olsun." dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Köyü'nde çiftçi bir ailenin kızı olan yeni mezun doktor Duygu Eda Altıngeyik, 25 Haziran Cuma günü ziyaretine gittiği halasının evinden çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ise ablasını aramaya gelen doktor adayı erkek kardeşi Mehmet Altıngeyik'e genç doktorun bulunduğu haberini dakikalar içerisinde vermişti.

Müge Anlı'nın verdiği haber sonrası Duygu Eda Altıngeyik'in ailesi, kızlarına kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşarken canlı yayına bağlanan genç doktor ise ısrarla kırgın olduğunu ifade etmişti. Ancak sitemi uzun sürmeyen Altıngeyik, Müge Anlı'nın sözleri üzerine evine dönmeye ikna olmuştu.

"AİLEMDEN KİMSE BANA DESTEK OLMADI"

Mezuniyet provasına bile katılmayan genç doktor, bulunmasının ardından araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın yanına İstanbul'a geldi. Herkesin yanıtını beklediği soruya cevap veren 24 yaşındaki Duygu Eda Altıngeyik, "O gün kuzenim küfür etti. Kimse bana destek olmadı. Kadın olduğum için susturuldum. Erkek olması bana böyle davranma cüretini vermez" dedi.

"ERKEK ARKADAŞIM PROGRAMA ÇIKTIĞIM İÇİN AYRILDI"

Canlı yayındaki ifadeleriyle herkesin dikkatini çeken genç doktor, "Ben kıskanç biriyim… Benden daha iyiyse karşımdaki kıskanıyorum. Arkadaşım okuduğu için ben de tıp okudum. Erkek arkadaşım da programa çıktığım için benden ayrıldı. Ne diyeyim yolu açık olsun" şeklinde konuştu. Tıp okuyan herkesin psikolojisinin yerinde olmadığını da sözlerine ekleyen Duygu Eda Altıngeyik, haksızlığa dayanmadığını da ifade etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (5)

Fakır:

bu kafadaki bir doktordan hiçkimseye fayda gelmez

194
15
yanıtYanıtla
ADANALI :

medya anlamsız bir şekilde bir insanı bu kadar halk önüne taşımamalı.. ülkede kötülük, hırsızlık kol gezerken üstelik.. Yazacak, haber edilecek daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum

138
20
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu doktor hanimin kendisinin bir tedavi ve terapiye ihtiyaci var konusmalarina hareketlerine bakarsak ruhsal olarak iyi olmadigi görüntüsü veriyor.

137
10
yanıtYanıtla
Tolga Ünal:

kendisine faydası yok insanlara nasıl faydası olacak...

36
3
yanıtYanıtla
Elif Yildirim:

Okumuş insanda üstelik kariyer sahibi olmuş saçma sapan hareketler yapıyo Allah werdigi akıldan etmesin kimseyi

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title