Haberler

    Ahmet Çakar, Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Hakemini Açıkladı

    Her pazartesi günü saat 17.30 ile 18.30 arası Sporcope camlı yoyınına katılan spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında da yorumlarda bulundu.

    Her pazartesi günü saat 17.30 ile 18.30 arası Sporcope camlı yoyınına katılan spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında da yorumlarda bulundu.

    Çakar, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin şu an form durumu olarak mukayese edilmez olduğunu ancak Galatasaray'ın Galatasaray olduğunu söyledi. Ahmet çakar derbiyi yönetecek hakemin ise Mete Kalkava'nın olacağını düşündğünü söyledi.

    Yayına katılan eski MHK başkanlarından Bülent Yavuz'da Çakar'ı doğrulayarak Mete Kalkavan'ın bu sene dağılmayan tek hakem olduğunu ve derbide de düdük çalma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

    "Birilerine göre Denizli, kumar borcu nedeniyle peşin para almış"

    Galatasaray ve Mustafa Denizli hakkında da konuşan eski hakem Ahmet Çakar:

    "Mustafa Denizli birilerine göre kumar borcu nedeniyle Galatasaray'dan parayı peşin alıyor, Galatasaray parayı geri ver diyor, parası olmadığı için geri veremiyor. Böyle şeylerin konuşulması bile beni üzüyor. Çünkü Galatasaray'ı parasını geri vermezsen davalık olursun, tokatçı derler. Ver Galatasaray'ın parasını kardeşim. O parayı alırlar varsa tabii, yoksa geçmiş olsun"

    "Galatasaray öyle bir hale geldi ki hisseli harikalar kumpanyası gibi. Her türlü rezillik oluyor. Kartuş bitti, transfer yapamıyorsun. Hamza'yı gönderiyorsun, yerine Mustafa'yı getiriyorsun, Mustafa'dan paranı alamıyorsun. Bilezik satıyorum diyorsun, bilezikçi diyorum beni eleştiriyorsun, çünkü sen bilezikçisin" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Mustafa Denizli Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title