Haberler

Ağrı Valiliği'nden Bin 200 Kişiye İftar

Ağrı Valiliği tarafından bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.

Ağrı Valiliği tarafından bin 200 kişiye iftar yemeği verildi.

Ağrı Valiliği, Vali Lütfi Yigenoğlu Stadyumu'nda düzenlenen iftar programında, ihtiyaç sahibi bin 200 kişiyi ağırladı. Şehir stadyumunda düzenlenen iftar programına Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın, İl Müftüsü İbrahim Gemici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya ile vatandaşlar katıldı. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte iftarını açan Ağrı Valisi Musa Işın, davetlilere katıldıklarından dolayı teşekkür etti.

İftar duasını İl Müftüsü İbrahim Gemici'nin okuduğu programda konuşan Vali Musa Işın, Ramazan ayında zenginin fakirin, tok olanın aç olanın halinden anladığını ifade etti. Vali Işın, "Bu mübarek bir aydır. Herkesin herkesi hatırladığı zenginin fakiri, fakirin zengini hatırladığı bir aydır. Allah'ın bereketinin bu ayda yağdığı ve bereketinin fazla olduğu bir ay içerisinde yaşıyoruz. Ağrılı kardeşlerimizin ne kadar dindar olduğunu biliyorum. Dinlerinde ne kadar samimi olduğunu biliyorum. Onun için de sizleri çok seviyorum. Allah bu dindarlığınızı, Peygamber sevginizi daim etsin. Dininize olan bağlılığınızda hiçbir eksilme meydana gelmesin. Bu nedenle çocuklarımızı geleneklerimize, göreneklerimize, inançlarımıza İslami terbiyeye göre yetiştirelim" şeklinde konuştu.

Çocukların yaz Kur'an kurslarına gönderilmesine değinen Vali Işın, "Yaz ayı geldi okullar tatil oldu. Çocuklarınızın yarın sizler için hayırlı evlat olmasını istiyorsanız, onları İslami terbiye ile büyütünüz. Onları bu yazın Kuran kurslarımıza gönderiniz, Kur'an-ı Kerim'i öğrensinler, dinlerini öğrensinler. Peygamberimizi hem öğrensinler, hem sevsinler. Eğer bunu yapmazsanız çocuklarınızdan size hayır gelmez. Siz geleneklerinize bağlısınız, inançlarınıza bağlısınız. Siz inançlısınız, onun için çocuklarınızı da kendiniz gibi yetiştirin. Bunu yapın ki çocuklarınız hem kendilerine faydalı olsun, hem size faydalı olsun, hem de hayırlı evlat olsun. Yarın sizler yaşlandığında sizi götürüp huzurevlerine bırakmasınlar, size karşı çıkmasınlar. Size asi ve isyankar olmasınlar. Onun için lütfen çocuklarımıza, gençlerimize çok sahip çıkalım. Kur'an kurslarımız sizi bekliyor, hocalarımız sizi bekliyor. İnşallah çocuklarımızı ilim terbiyeyle terbiyelenmeleri için onları bu yazın güzel bir şekilde çeşitli kurslarımız vardır, onları oraya gönderin. Onlar oradan istifade etsinler" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Gemici Ağrı Valiliği Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title