Haberler

Kurtlar, ağıla girip 22 koyunu telef etti mahalleli ise tedirgin

Güncelleme:

Elazığ'da merkeze bağlı Hicret Mahallesi'nde bir ağıla giren kurtlar, 22 koyunu telef etti mahalleli ise bu olay sonrası kurtların tekrar gelmesinden endişe ediyor.

Elazığ'da aç kurtların koyunları telef etmesinden sonra mahallelinin endişesi sürüyor.

22 KOYUNU TELEF ETTİLER, 7'SİNİ BOĞDULAR

Olay, sabah saatlerinde Hicret Mahallesi Pınarbaşı Sokak'ta meydana geldi. Nihat Gülbasan'ın, içerisinde yaklaşık 100 koyun bulunan ağılına giren kurtlar 22 koyunu boğarak telef etti. 7'sini de yaraladı.

Kurtlar, ağıla girip 22 koyunu telef etti mahalleli ise tedirgin

TEKRAR GELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR

Sabah yem vermek için ağıla giren Gülbasan, yerde yatan koyunları görünce şok oldu. Mahalleli, yaklaşık 35 bin TL'lik zarara yol açan kurtların, bir daha gelmesinden endişe duyuyor.

Kurtlar, ağıla girip 22 koyunu telef etti mahalleli ise tedirgin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

BATTALGAZİ44:

GEÇMİŞ OLSUN KÖYLÜ KARDEŞİM. SEN O KURDU ÖLDÜRSEN HAYVAN SEVERLER SENİ LİNÇ EDERDİ ŞİMDİ ZARARINI KARŞILASINLAR DA GÖRELİM.

10
0
yanıtYanıtla
murtaza:

koyunun söz hakkı yok tabi. ya insan ya kurt

yanıt2
yanıt1
ALİ:

GİDİN BARIŞ ÇİÇEKTEN PANTER SOYU KANGAL ALIN BAKIN GÖRÜN MALINIZIN BURNU KANIYOR MUBARIŞ ÇİÇEK ADAMIN DİBİDİR.

1
5
yanıtYanıtla
KORKMAZ ÇAKAR:

değişik isimle kendi reklamını yapma burda

yanıt2
yanıt0
ömer turan:

kardeşim 1 tane kangal besleseydiniz bu olmazdı

0
3
yanıtYanıtla
Kardas:

Hayvanat bahçelerinde koyun ve dana eti yemeye alışık hayvanlar domuz tuketsin diye doğaya salınıyor sonra gidiyor gariban çiftçinin koyununu malını yiyor suç sizce kimin

1
2
yanıtYanıtla
hasan:

Aynen. Durum bundan kaynaklanıyor. Kendilerini tatmin etmek için doğayı hiçe sayıp avcılık yapanlar yüzünden oluyor bunlar. Devlet doğanın dengesi tekrar sağlansın diye kurtları doğaya salıyor ama acemi hayvanlar avlanmasını bilmedikleri için köylere iniyorlar. Her sene bizde yaşıyoruz bu durumu. Geçmiş olsun.

yanıt0
yanıt0
Kerope Dangalos:

Veluyullahtan bir zat kırda bayırda gezerken kurdun birine rast gelir. . . Kurda kendi dilinden çıkışıp der . . siz neden bir sürüye musallat olunca 1 tek koyunu telef etmez. . sürünün çoğunluğunu telef edip sahibini perişan edersiniz. . halbuki bir koyun ile doyarsınız. . ?. . değilmi. . ? der. . Kurtta cevaben. . . derki. . Ey zatı muhterem efendi. . bizde bu işleri kendi isteğimizle tek başımıza karar verip yapmıyoruz. . sürü sahibi. . zekatı vermeyip haram yerde otlatıp sürüye haram kattığı için yaptırıyor. . Allah

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title