Haberler

AĞAOĞLU OTELLERİNE GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASı

Güncelleme:

Turizm sektörünün önde gelen otellerinden Ağaoğlu My Mountain Uludağ ve Ağaoğlu My City Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Güvenli Turizm Sertifikası"nı aldı. Covid-19 sürecinde gerekli önlemleri ve hijyen kurallarını uygulayan Ağaoğlu otelleri misafirlerini güvenle ağırlıyor.

Uludağ'ın gözde otellerinden olan Ağaoğlu My Mountain, aldıkları maksimum hijyen ve sağlık tedbirleriyle kış sezonuna hazırlanıyor. İstanbul Anadolu yakasının en güzel lokasyonunda yer alan Ağaoğlu My City Hotel de otel girişinden itibaren alınan tüm tedbirlerle gönül rahatlığıyla konaklama vaad ediyor.

Hijyeni Maksimum Düzeye Çıkardık

Ağaoğlu Turizm Grup Başkanı Murat Türker, hijyene önem verdiklerini belirterek amaçlarının gelen misafirlerini bu süreçte en üst seviyede rahat ettirmek olduğunu belirtti. Türker: "Pandemi önlemleriyle birlikte otellerimizde izolasyon odaları, havalandırmalarda UVC filtreleri, havlu gibi kişisel eşyalarda tek kullanımlık paketler, açık büfede düzenleme, sosyal alanlarda güvenli mesafe uyarı levhaları gibi çok sayıda düzenlemeler yaptık. Otellerimize giriş yapan misafirlerin ateşleri ölçülerek kayıt altına alıyoruz. Valizleri dezenfekte edilerek odalara alıyor, ortak kullanım alanlarını sürekli olarak hijyenik hale getiriyoruz . İçinde bulunduğumuz bu süreçte gerek Uludağ, gerekse İstanbul'da misafirlerimizi güvenli bir şekilde ağırlamayı hedefliyoruz." dedi.



& ;

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İstanbul Maksimum Uludağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title