Haberler

Ağaoğlu'nun Annesi, Milyonluk Düğünde Mütevaziliğiyle Dikkat Çekti

Güncelleme:

Milyonluk hediyelerin havada uçuştuğu, milyonluk gelinliğin Çırağan'ın parke taşlarını aşındırdığı gecede Ali Ağaoğlu'nun annesi, mütevazi tutumuyla herkesin dikkatini çekti.

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün töreninde iş adamı Mustafa Kırcal'ın oğlu Koray Kırcal'la nikâh masasına oturdu. Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti.

"NE DE GÜZEL BİR TEYZEMİZDİR"

Çok konuşulan düğünle ilgili bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, çarpıcı tespitlere yer verdi. Ağaoğlu'nun annesinin mütevazi tutumuna dikkat çeken Hakan, "Düğünün en sahici kişisi Ali Ağaoğlu'nun annesi... Hırkası, sade elbisesi ve yakalarına kadar düşürdüğü başörtüsüyle bir hakikilik abidesi gibi... Oğlunun kırmızıya çalan kadife ceketini bir anda anlamsızlaştıran bu teyzemiz, ne de güzel bir teyzemizdir" ifadelerine yer verdi.

"SANKİ KAÇAK KAT ÇIKMIŞ GİBİ"

Düğündeki abartılı düğün pastasına da dikkat çeken Hakan, "Şu düğün pastasına bakın: Sanki kaçak kat çıkılmış gibi... Sanki yıpranan ve yıpratılan müteahhitliğin gurur abidesi gibi... Sanki Maslak'ta yükselecek yeni konut projesi gibi... Sanki fakirlere nanik yapar gibi... Sanki baştan sona Ali Ağaoğlu tasarlamış gibi" satırlarını kaleme aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Çırağan Sarayı Ali Ağaoğlu Hürriyet Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title