Haberler

Ağaçlı Konser Sahnesi Hem Kıraç'ın Hem de Görenlerin Takdirini Topladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Haftası kapsamında düzenlenen konserlerin sonuncusu, 30 Ağustos Zafer Bayramında Gözne Yaylasında gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Haftası kapsamında düzenlenen konserlerin sonuncusu, 30 Ağustos Zafer Bayramında Gözne Yaylasında gerçekleştirildi. Konser için kurulan sahnede doğal dokuya ve ağaçlara zarar verilmemesi hem ünlü sanatçı Kıraç'ın hem de görenlerin takdirini toplandı. Kıraç, sahnede söz verdiği gibi ağaçlı bir fotoğrafını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde aralarında Kıraç'ın da bulunduğu birbirinden ünlü sanatçılar Mersinlilere unutulmaz bir Zafer Bayramı yaşattı. Birbirinden kaliteli ve sevilen sanatçıları Mersinli vatandaşları buluşturan Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin son gününde de 4 sanatçıyı müzikseverlerle buluşturdu. Ahmet Öngel, Bülent Serttaş, Ali Kınık ve Kıraç'ın sahne aldığı son günde, Gözne Yaylası adeta sallandı. Ahmet Öngel ve Ali Kınık'ın seslendirdiği parçalar ile zaman zaman hüzünlenen vatandaşlar hareketli şarkıları ile yerlerinde duramadı.

Konserde sahne alan sanatçılara çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bir kentte birlik ve beraberlik ortamının yaratılmasının tüm hizmetlerden önemli olduğunu ifade ederek, "Bir bölgede yaşayan insanlara ihtiyaç duydukları hizmetler elbette verilir. Ama hepsinden önemlisi o hizmetlerin gönül rahatlığı ile herkes tarafından eşit ve adil bir şekilde kullanılması. Bunun için huzur, güven, kardeşlik ortamı gerek. Bu etkinlikler, birlik ve beraberliğimizin oluşturulması için önemli. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı tebrik ediyorum, hep birlikte huzur içerisinde kutlayacağımız mübarek Kurban Bayramınızı da şimdiden kutluyorum" dedi.

Ağaçlı konser sahnesi hem Kıraç'ın hemde görenlerin takdirini topladı

Son olarak sahne alan sevilen sanatçı Kıraç en sevilen parçalarını alandaki vatandaşlar için seslendirdi. Konser esnasında Kıraç dolu dolu sahnesi ve birbirinden güzel şarkıları ile vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. Kıraç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda böyle coşkulu bir kalabalıkla karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gözne Meydanında kurulan sahnede doğal dokuya ve ağaçlara zarar verilmemesini de takdir ettiğini söyleyenKıraç, "Harika bir yerdeyiz. Daha güzel bir sahne olamazdı. İstesek de yapamazdık. Sahnenin ortasındaki bu ağacı çok beğendim. Bunu ben de sosyal medya hesaplarımda paylaşacağım" diye konuştu.

Kıraç, konserin ardından sahnede söz verdiği gibi sosyal medya hesaplarından ağaca yaslanmış vaziyetteki bir fotoğrafını paylaştı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ağaçlı Gözne Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title