Haberler

Ağabeyinin darp ettiği üniversiteli Ceylan, kendini ikinci kattan attı

Güncelleme:

Adana'da telefonunu vermediği için ağabeyi tarafından darp edilen üniversite öğrencisi genç kız, ikinci kattan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Yaralı olarak kurtulan genç kız sığınma yurduna yerleştirildi.

Adana'da telefonunu vermediği için ağabeyi tarafından darp edildiği ileri sürülen üniversite öğrencisinin ikinci kattan atlayarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Hastaneye kaldırılan genç kızın sağlık durumu iyi olarak açıklanırken sığınma yurduna yerleştirildiği öğrenildi.

KENDİNİ İKİNCİ KATTAN AŞAĞI ATTI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahsın iki katlı evin ikinci katından düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, Ceylan E. (21) isimli genç kızın ikinci kattan düşerek yaralandığını tespit etti. Genç kız, sağlık ekiplerince ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AĞABEYİ TARAFINDAN DARP EDİLMİŞ

Konuyla ilgili araştırma yapan ekipler, Kastamonu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ceylan E'nin, ağabeyi A.E.(30) ile telefonunu istemesi üzerine tartıştığını belirledi. Tartışma sırasında ağabeyi tarafından darp edilen Ceylan E'nin, ablasının araya girmesini fırsat bilerek ağabeyinden kaçtığı, ikinci kattan atlayarak bir aracın üstüne düştükten sonra zemine çarpması sonucu yaralandığı öğrenildi.

SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Ceylan E'nin kadın sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan ağabeyle ilgili yaralamadan işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen zanlı ağabey, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adana Yüregir 3. Sayfa Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500

Yorumlar (42)

Adana:

İşin içeriğini bilmiyorsunuz durduk yere dayak yemedi

36
23
yanıtYanıtla
VES:

SEN NE BİLİYORSUN PEKİ NEYMİŞ ASLI SEVGİLİSİMİ VARMIŞ OLABİLİR NİYE OLMASINKİ DAYAK ATMANIN NASIL MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI OLABİLİR ÖRÜMCEK KAFALI

yanıt0
yanıt0
cansel:

Kız telefonu verse ölmekten beter olacağını bildiği için telefonu vermiyor, yüzlerce erkekle konuşur ilgi delisi ne istediğini bilmeyen orasını burasını açıp gezen aklından zerre annelik geçmeyen nesiller değil kendini bir yerlerden atmak ne yaparlarsa yapsınlar azdır. Zaten en büyük cezalandırmayı kendileri kendilerine yapıyorlar, güzel olan her şeyden yoksun kalıyorlar. Sonra neden mutsuzum neden huzursuzum neden bu hale geldim diye düşünüyorlar sorunun cevabı en başında zaten. . .

32
15
yanıtYanıtla
birisi:

gerizekaaaaa

yanıt2
yanıt8
Sözün bittiği yerde..:

Aklı başında bir yorum...

yanıt10
yanıt3
TİREBOLULU HASANPAŞANIN TORUNUTOLGA PAŞA:

ÇANSEL kardeşim yorumların en güzelini yapmışsın seni tebrik ediyor daha böyle nice başarılı yorumlara ''İMZA''atman dileği ile gözlerinden doya doya öper, seni Yüce Yaratan a emanet ediyor, Yüce Yaratan yar ve yardımcın, yolun açık bahtın ''APAK''sağlık ve mutluluğun heeep ama hep sürekli olsun. Durmak yok durdurulmakta yok, Uçarak ta değil IŞIK HIZI YOLA DEVAM!

yanıt3
yanıt1
ALLAH SANA MERHAMET VERSİN:

Kız kocaman kız. Erkek arkadaşı olabilir. Sana ne? Kime ne? Yine suçlunun suçuna kılıf arıyorsun. Mağdurun yanında olmak varken. . . Bu herif her gün başka kızla takılma derdinde kardeşinin erkek arkadaşı olmasın ama di mi? Hangi hakla telefonunu alıyor kızın?

yanıt8
yanıt4
.g.k.:

Evet çünkü tğrjk kızları yollu türk erkekleri müslüman..şimdiye kadar babası abisi tarafından öldürülen tecavüz edilenler yok zaten , ülkemiz güllük gülüstanlık... namussuz namus bekçilerinden bıktık birde moron hem cinsler çıktı.

yanıt4
yanıt3
AKLISELIM:

Sen mutsuz , muhtemelen bi başarı elde edememiş , sevilmemıs, sevememiş , acilen yardıma ihtiyacı olan birisin Cansel.Birde kıskanç bir kadın türü olmalısın ki bu belli hemcinsine takındıgın tavır yaptığın yorum öyle gösteriyor...

yanıt4
yanıt2
VES:

AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAN DİLEĞİYLE

yanıt2
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title