Haberler

Afyonkarahisar'da 10 Polis Tutuklandı (2)

ADLİYE ÇALIŞANI 35 KİŞİ GÖZALTINDAAfyonkarahisar'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, adliye çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi.

ADLİYE ÇALIŞANI 35 KİŞİ GÖZALTINDA

Afyonkarahisar'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, adliye çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında mübaşir, zabıt katibi ve memurların da bulunduğu 35 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 12'si işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 23'ünün işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

ÇAY'DA 7 İŞADAMI TUTUKLANDI

Çay İlçesi'nde ise geçen cumartesi günü gözaltına alınan 11 işadamının işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen işadamlarından Mustafa Alper, Mustafa Poyraz, İsmail Nal, Mustafa Nal, Mustafa Taşyürek, Basri Erkol ve Sebahaddin Dündar tutuklanırken, Hamdi Ayyıldız, Süleyman Dursun, Necdet Sönmez ve Bayram Avşar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muzaffer NAL/ÇAY (Afyonkarahisar), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title