Haberler

Afrin Gazisi Mersin'deki Evine Getirildi

Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve hastanedeki tedavisi tamamlanan Uzman Çavuş Halil Culu, Mersin'in Erdemli ilçesindeki evine getirildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, beraberinde kent protokol üyeleriyle gaziyi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında gazi Culu, harekat sırasında ayağından yaralandığını belirterek, "Ayağımın iyileşmesinin ardından buralarda duramam, yeniden görevime dönerek operasyona katılacağım. Türk halkı bizlerden dualarını eksik etmesin. İsteğimiz sadece dualarıdır, diğer her şeye sahibiz." diye konuştu.

Halil Culu gibi gazi olan ağabeyi Talip Culu da 2016 yılında Hatay'ın Yayladağı ilçesinde karakol nöbeti sırasında teröristler tarafından havan mermisi atılması sonucu şarapnelin isabet ettiği sol gözünü kaybettiğini anlatarak, "Biz kardeşimle birlikte vatan için gazi olduk. Vatanımız sağ olsun." dedi.

Anne Fatma Culu da bir kız iki erkek çocuk sahibi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"İki oğlum da gazi oldu. Vatanımız sağ olsun. Ben çocuklarımı çok zor şartlarda büyüttüm. Şimdi iki gazimizin arasında duruyorum. Bu benim için en büyük mutluluktur. Çocuklarımı çok küçük yaştan itibaren yalnız başıma yevmiyeye giderek, domates seralarında çalışarak büyüttüm. İkisini de vatan için askere gönderdim ve ikisi de vatan için gazi oldu. Vatanımız sağ olsun. Ben evlatlarımla gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız sağ olsun." dedi.

Kaymakam Kula, yaralı askere geçmiş olsun dileyerek, harekata katılan askerlere başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Avni Kula Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title