Haberler

Adriana Lima İstanbul'da Eylemlerin Arasında Kaldı

Güncelleme:

Bir kozmetik firmasının reklam filmi çekimleri için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü top model Adriana Lima, Taksim'de eylemlerin arasında kaldı.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi bir grup, Taksim Tünel Meydanı'nda Gazi Mahallesi olaylarının ardından cesedi kimsesizler mezarlığında bulunan Hasan Ocak'ın davasında 'zaman aşımı' olmaması gerektiği yönünde eylem yapmak üzere toplandı.

EYLEMİN ARASINDA KALDI

Bu sırada Tünel'deki tramvayda Adrina Lima ve çekim ekibi görüldü. Reklam çekimleri için Tünel'de tarihi tramvaya binen dünyaca ünlü manken eylemcilerin arasından geçti. ESP'li grubun Galatasaray Lisesi önüne geldiği anda Lima'nın da içinde bulunduğu tramvay, eylemcilerin arasından güçlükle ilerlerken ünlü manken de tüm bu olup biteni tramvayın içinden izledi. Bu sırada ünlü modeli görüntülemek isteyen basın mensuplarını Lima'nın ekibinde bulunan görevliler engellemeye çalıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adriana Lima Hasan Ocak İstanbul Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Yav bu karıda kendini güzel sanıYor. Bizim Türk kızları bundan çok güzel.

9
9
yanıtYanıtla
game overmobilWeb@haberler.com:

koyun can derdinde kasap et derdinde,yabancilari taclandirmakdan bikmadi mi bu turk milleti nedir bu yabanci meraki anlamadim gitti

10
1
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

vah vah ne yapalim welkom to the jungle

8
1
yanıtYanıtla
MıcoMobil-IOS:

Bu zıhniyet eylemi döğüş kavga yakma yıkma olarak biliyor ne olacak hocaları kemal adam gibi eylem yapın bizde katılalısize destek verelim ama malesef gaye başka

3
5
yanıtYanıtla
TccTMobil-IOS:

Burasi Istanbul andiiiiii

5
1
yanıtYanıtla
OttomanMobil-IOS:

Yazık ya

2
2
yanıtYanıtla
deniz:

ahahah Welcom to the Turkey:DD

3
1
yanıtYanıtla
metemobilWeb@haberler.com:

Bizimkiler parayi burada kazanir gider pariste balayi amerikada dogumunu yapar birde bunlara para veririz cunku biz buyuk ulkeyiz

4
0
yanıtYanıtla
DikbasarmobilWeb@haberler.com:

Bilsem eyleme giderdim....

2
1
yanıtYanıtla
lara fabian:

yani vücudu ile soyunup para kazanan kadından ne beklersin . . adriana çok narin yaa. . arkadaşlar onların soyu hepten ezikk.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title