Haberler

Adnan Şenses'in Eşi: Kocamı Soyup Soğana Çevirmişler

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, "Ölmeden önce rahmetliyi soyup soğana çevirmişler." dedi.

Adnan Şenses'in ölümüyle ortaya atılan 'miras kavgası' iddiası, Şenses Ailesi'nde büyük üzüntü yarattı. Olayın kahramanlarından olan, Adnan Şenses'in kızı Arzum Alkış Şenses'in iddialara ateş püskürmesinin ardından, merhum sanatçının eşi Lale Şenses de sessizliğini bozdu.

Sabah gazetesine konuşan Lale Şenses, "Birileri adına kredi çekip, kocamı soyup soğana çevirmiş. Adamcağız üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer!" dedi.

İşte Lale Şenses'in açıklamalarından satırbaşları;

"Benim eşim bugüne kadar ne kimseden borç almıştır, ne de istemiştir. Fakat ölümünden önce birileri onun adına kredi çekmiş. Her şeyini boşaltmışlar, soyup soğana çevirmişler rahmetliyi. İyi ki parası yok, bir de olsa ne olurmuş...

"BATTIĞINI BİLSEYDİM İŞLERİNE EL ATARDIM"

Adnan, beni iş hayatında hiç karıştırmazdı. Ona göre kadın evde oturmalıydı. Ama Adnan resmen batmış! O; kimseye sıkıntısını anlatmaz, işlerine asla karıştırtmazdı. Ben kocamın battığını bilseydim, işlerine el atardım. Adamcağız kederinden, üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer. Ne malı, ne mülkü; dünya kadar borcu varmış.

"BENZİN İSTASYONUNU ÇALIŞTIRIYORUZ"

Adnan, hastaneye yatmadan önce zaten benzin istasyonunu satışa çıkarmıştı. Şimdi onu satmak yerine işler hale getirip borç ödemeye çalışıyoruz."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Adnan Şenses Lale Şenses Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (4)

ademademm@hotmail.com:

müslümanların kanı bozuldu ,,gözleri doymayan hayduta ,,dönüştü.hırsızlık,vurdum duymazlık,onun bunun hakkını yimelerine göz yummaları,ALLAH deyipde arkasını dönünce kafirden daha kafir ,parayı,merhamet duygusuna değişen ,yaratıklar.İNŞALLAH bir an önce kıyametleri koparda kursaklarında kalır

25
13
yanıtYanıtla
ademe gözlük eline tarak...sinem_erol@ymail.c:

kan değerlerin bir kaç müslüman geçinen le aynı çıktı galiba...

yanıt0
yanıt0
TAK FİŞİ BİTİR İŞİmehmet.teke@mail.com:

Ula yırım ademe mazaraında bilim ırahat vermisiniz,aybdır türkiyenin en böyük zanatcısının arkesinden böle efdiralar atmak ,Baricem sosmasını bilim yörüm

1
1
yanıtYanıtla
ORHUNby_bozkurt052@hotmail.com:

Sen burada ne anlatmak istedin ya :D Türkçe Konuşulduğu gibi yazılmıyor arkadaş biraz saygı ...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title