Haberler

Adıyaman 1954 Spor'dan Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Adıyaman’ı BAL Liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Hüseyin Koç, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

Adıyaman'ı BAL Liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor'un Başkanı Hüseyin Koç, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar'ın da hazır bulunduğu ziyarette şimdiye kadar verdikleri destekten dolayı Başkan Kutlu'ya teşekkür eden Başkan Koç, yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Profesyonel ligde bir takımımızın olmaması Adıyaman'ımız adına oldukça üzücü bir durum. Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Adıyaman 1954 Spor'un bu sezon profesyonel lige çıkması için hep beraber elimizden geleni yapmalıyız. Biz de Adıyaman halkını temsil eden bir belediye olarak Adıyaman 1954 Spor'a elimizden geldiği kadarıyla maddi ve manevi destek sağlayacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title