Haberler

Adilcevaz'da Yıllardır Yaşanan Yol Sorunu Çözüldü

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, ilçede yıllardır yaşanan yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, ilçede yıllardır yaşanan yol sorununu çözüme kavuşturdu.

İlçenin Atatürk Mahallesi Sapantaşı mevkiinde yıllardır yaşanan yol sorunu, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un talimatıyla çözüldü. Belediye ekipleri, 3 kilometrelik yolun parke taşıyla kaplanması için çalışmalara başladı. Yıllardır bakımsız durumda olan yolda yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sıkıntı yaşanan yolları planlanan program dahilinde parke taşı döşenerek vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürsoy, sıkıntı yaşanan yollarda çalışmalar hız verdiklerini ifade ederek, "İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa ilçemizin belli bölgelerinde yıllardır çözülemeyen yol sorunlarını çözerek vatandaşlarımız refaha ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizin Sapantaşı mevkiindeki yol sorununu çözmek amacıyla çalışmalarımıza başladık. İnşallah bu yolumuzu biran önce bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak yapacağımız çalışmalarla sorunlu yollarımızı daha iyi seviyeye getirmek içim çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Mahalle sakinleri ise yıllardır yaşadıkları yol sorunun çözümü konusunda başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title